Anyák napja? Többi lent, fontos!
Ha nem is a legjobb, de az egyetlen. Senki mást nem tud olyan módon szeretni az ember, mint az anyukáját. Ne hazudj neki('legjobb), de ne is legyél kőkeményen őszinte ('a hibáiddal együtt').
"Édesanyámnak, nagyon szeretek" Vagy valami hasonlót.
Én nem ismerlek,de magamból kiindulva szerintem valami ilyesmit írj,hogy: Anya szeretném ha tudnád,hogy pótolhatatlan vagy nekem.Bármennyit is veszekszünk attól még az anyukám maradsz és én nagyon szeretlek.
ha esetleg nem gondoltad komolyan a bántó szavaidat(velem gyakran megesik) akkor írhatod: Anya,nem akartalak bántani,csak az indulat beszélt belőlem..lehet hogy rengeteg dolgot kell még tisztáznunk..de ennek semmi köze ahhoz hogy valóban mennyire szeretlek.,és hálás vagyok a sorsnak hogy vagy nekem.
ha ő vagy te érzelgősebbek vagytok,akkor saját ízlésedhez cifrázhatod még.szerintem vmi hasonló minden anyának jólesik.főleg ha tényleg szívből jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!