Szerintetek igaza van anyámnak? Szerintem az a fontos egy ajándéknál, hogy szívből adják, s az csak másodlagos, hogy túlképp mi is az.
Szóval az van, hogy jó korán felkeltem és lementem orgonát szedni Anyák napja alkalmából. Volt egy gyönyörű fa, arról szedtem annyit, hogy az kb. kitette a csokrom 2/3-át. A többit nem értem el, ezért kénytelen voltam máshonnan szedni; ami már nem volt olyan jó, sőt volt ami túlérett (azokat a kis izéket meg leszedtem róla). Na odaadtam (azt is persze kérni kellett, hogy figyeljen rám). Mondta, hogy köszöni, de látszott rajta, hogy nem igazán érdekli. Aztán tett egy olyan megjegyzést, hogy "ezek már túl vannak érve; miért nem olyat hoztál, ami még most virágzik?". Ez nekem baromi sz@rul esett. Amúgy is nagyon érzékeny vagyok, most meg a "kamasz-korszakom" élem, meg női gondok...
Igaza volt, hogy hozhattam volna jobbat? De nem volt! Nem tom, de szerintem jobb ha az ember egy ajándékot kézzel készít (és akkor nem tökéletes), mintsem megveszi. Szerintetek?
14/L
Ne haragudj de anyukád eléggé szemét volt veled. Én ezt csináltam éveken keresztül amit Te, minden reggel korán kiosontam és egy nagy csokor orgonával tértem vissza, és anyukám minden évben ugyanúgy örömmel fogadta! Látszott rajta mennyire boldog miatta :)
Mindig ilyen anyukád?
Én anya vagyok, és nekem sokkal fontosabb lenne, hogy a gyerekem idöben (korán) felkel, hogy hozzon nekem virágot, mint az, hogy mennyire tökéletes a csokor. Söt, ha valami miatt nem tudna virágot hozni, csak egy puszit ad, és ugy köszönt meg, már az is elég lenne.
Ha egy pici kritikát megengedsz, akkor lehet, hogy jobb lett volna csak a szépeket szedni és kisebb csokrot adni, de igy utólag már könnyü okoskodni.
Ne szomorkodj, VELED nincs semmi baj, nagyon aranyos vagy.
Mindegy mit mondott anyud, és miért!
A lényeg, hogy nagyon aranyos és figyelmes vagy! :)
Vannak ilyen emberek,az enyém is ilyen.Gyerekként orgonát szedtem ,rajzoltam,mindig kritizálta.aztán már volt pénzem drágát csodaszépet venni,azokon is volt mindig ami nem tetszett(túl igényes növény,túl virágos,túl ritkán virit,nem birja a sötétet/napfényt,vagy csak egyszerűen ha piros virágot vittem rózsaszinre vágyott,vagy ha virágos cserepest akkor vágottra)
Idén nem viszek mert nem jutok el hozzá,most ez a baja.Olcsón megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!