Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szülőnek miért fontos...

Egy szülőnek miért fontos hogy a gyereke kék szemű legyen?

Figyelt kérdés
Az unokahúgomnak 2 éves a kislánya. Kb csoda számban mutogatja, és mindig azzal büszkélkedik hogy mennyire kék lett a szeme. 2 éves, tehát így is marad, tényleg nagyon kék lett, de én nem tartom olyan nagy számnak a szemek színét. Egy másik rokonnál meg az apa barna szemű, az anya kék szemű, és ezt mondta "Bíztunk benne hogy megmarad ilyen kéknek a szeme, nagyon jó lenne ha tőlem a kéket örökölné".
2012. máj. 24. 21:55
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is tetszik a kék szem:)
2012. máj. 24. 21:57
 2/60 anonim ***** válasza:
56%
nem tudom...az úgy világít és ritkább,mint a barna szem...
2012. máj. 24. 22:01
 3/60 anonim ***** válasza:
77%
Szeretik a régi nótákat: "Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék!" :) Ok, csak vicceltem. Egyébként nem tudom, bár az én szemem is kék. De jobban tetszik a tesómé: neki inkább szürkés, de változtatja a színét: hol kék, hol zöld!
 4/60 anonim ***** válasza:
73%

Én még nem hallottam, hogy másnak is "fontos" (idézőjelben, mert azért nem az a legfontosabb)...

A páromnak gyönyörű kék szemei vannak, én is reménykedem, hogy egyszer kékszemű gyerekeim lesznek. Mondtam is a páromnak, hogy majd koncentrálunk...:D Vagy addig csináljuk míg lesz egy kékszemű:D

5/60 anonim ***** válasza:
74%
Mert jó pénzért el lehet adni,ha top model lesz vagy szem donor stb.stb.
2012. máj. 24. 22:02
 6/60 anonim ***** válasza:
63%
A kék szem úgymond ideál Magyarországon.Persze ahol a többség kék szemű ott nem.
2012. máj. 24. 22:03
 7/60 anonim ***** válasza:
71%
Mert mindenki egy szőke, kék szemű hercegről/hercegnőről ábrándozik. Ez a századközepi német árjaság napjainban tapasztalt utóhatása. Önkéntelenül is beleivódott ez a szemlélet a társadalmunkba.
 8/60 anonim ***** válasza:
87%
szép szép, de azért egy barna szem is lehet gyönyörű :)
 9/60 anonim ***** válasza:
74%
5 Ez fájt:DDD
 10/60 anonim ***** válasza:
44%

Büszkék rá, kiemelnek egy tulajdonságot a gyermekük sok jó tulajdonsága közül. Nem értem hogy ez miért probléma. Ha a haja selymessége vagy a rajzkészsége lenne jó a kislánynak, akkor azzal is ugyanígy dicsekednének.

Amúgy ha gyönyörű lenne a kislányom szeme, hát én is elbüszkélkednék vele :)

Amúgy kérdező van gyereked?

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!