Egy szülőnek miért fontos hogy a gyereke kék szemű
legyen?
Figyelt kérdés
Az unokahúgomnak 2 éves a kislánya. Kb csoda számban mutogatja, és mindig azzal büszkélkedik hogy mennyire kék lett a szeme. 2 éves, tehát így is marad, tényleg nagyon kék lett, de én nem tartom olyan nagy számnak a szemek színét. Egy másik rokonnál meg az apa barna szemű, az anya kék szemű, és ezt mondta "Bíztunk benne hogy megmarad ilyen kéknek a szeme, nagyon jó lenne ha tőlem a kéket örökölné".
Nekem ha lesz kisgyerekem, remélem barna lesz:) Szerintem aranyosabb ha apától örököli a szem színt:))
2012. máj. 24. 22:34
22/60 anonim válasza:
Szerintem a hangsúly az öröklésen van.Nálunk például ölre mentek az elején,hogy a kislányom melyikünk családjára hasonlít jobban.A családtagok annál könnyebben fogadják be az új jövevényt,minél inkább hasonlít rájuk.
2012. máj. 24. 22:36
23/60 anonim válasza:
Nekem mindegy, hogy milyen lesz a szeme színe.
Ettől független el tud varázsolni egy nem átlagos szemszín, egy igéző szürke, vagy egy husky kék, csodaszépek tudnak lenni.
Párom szeme is bevonzott engem, zöldes-kékes, barna pettyekkel, és ahogy nézni tud vele... :) Ő meg az én átlag barnámért rajong, szóval jól el tudjuk nézegetni egymást. :D
2012. máj. 24. 22:37
24/60 anonim válasza:
De nem azért rajong a szemedért, mert barna, hanem mert a TIED. Nem egy színt lát benne, hanem az embert, aki szereti.
2012. máj. 24. 22:39
25/60 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy jó legyen a szeme. Nekem nagyon rossz a szemem, és nem érdekelne hogy milyen színű, csak jól lássak...
2012. máj. 24. 22:40
26/60 anonim válasza:
Az én szemem zöld, a férjemé barna. Én például nem is szeretem a kék szemű férfiakat. Számomra nem bizalomgerjesztőek.
Végig barna szemű kislányt képzeltem el. Hát kék szemű lett a kislányunk, méghozzá gyönyörű kék, a haja pedig szőke és fürtös. Mindenki lépten-nyomon, akivel csak utunk során találkozunk, a szemét dicséri, de még a kamasz fiúk is megjegyzik, pedig őket nem szokták érdekelni a két év körüli babák. Jó lesz majd vigyázni a fiúkkal!
Igaz, hogy a kék szem feltűnőbb, de egy barna szem is tud gyönyörű lenni, főleg, ha szép hosszú a szempilla. A szempilla teszi igazán széppé a szemet, mert nagyítja.
2012. máj. 24. 22:44
27/60 anonim válasza:
Még csúnyulhat a kislány.
2012. máj. 24. 22:46
28/60 anonim válasza:
Kék szemű gyerek nem véletlenül születik. Ha mindkét szülő barna szemű, akkor kizárt a kék szemű gyerek. Ha mégis ilyen születne, akkor körül kell nézni a postás, mosógépszerelő stb. háza táján.
2012. máj. 24. 22:49
29/60 anonim válasza:
Még csúnyulhat a kislány.
2012. máj. 24. 22:55
30/60 anonim válasza:
en ugy hallottam a kek szemuek gyenge szemuek, mi 5 vagyunk testverek, nekem es az egyik lanytestveremnek kek a szemunk es csak mi ketten viselunk szemuveget
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!