Sos. Lenne egy nagyon fontos kérdésem. A 3. unokatesó közelinek számit? (bővebben lent)
A 3. unokatestvér jóformán nem számit rokonnak. Ha meg nem úgy nöttetek fel, unokatestvérek vagytok, akkor semmi gaj.
Mellékesen a közelebbi rokonságnak is CSAK akkor van jelentösége, ha netán közös gyereket akarnátok, akkor ugyanis valamennyivel nagyobb esélye van annak, hogy valami genetikai probléma elöjöhet, de egyáltalán nem kötelezö.
Hát valakinek az sem számít, ha első unokatestvérről van szó... Bizarrabb példákat meg ne is említsek.
Én azt vallom, hogy rokonnal nem állnék le, akkor sem, ha 5. ágú unokatestvér. Szerintem van épp elég ember, aki nem rokon.
Jogi meg öröklődési szempontból nem kifogásolható (nem vérfertőző kapcsolat, akár házasodhattok is, feltéve, hogy különböző neműek vagytok)!
Legfeljebb a rokonaitoknak lesz furcsa.
Cserébe kevesebb embert kell meghívni a lagziba, sok lesz a közös vendég!
1. kommentelő köszi,éniss igy gondolom.
2.kommentelő én se zugtam volna bele ha tudom h rokonom de sajnos csak később tudtam meg és akárhogy próbálom elfelejteni nem tudom :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!