Normális dolog ez szerintetek, hogy párom így reagál? 2 éve vagyunk együtt párommal, előző kapcsolatomból van egy 6 éves kislányom, őt együtt neveljük. Jelenleg állapotos vagyok/6hós/. Albiban lakunk. Párom 11 évvel fiatalabb nálam.
Figyelt kérdés
észrevettem,hogy az utóbbi időben,máshogy viselkedik itthon. Véletlenül kiderült,hogy az új melóhelyén vagy egy korabeli lány és 1 hónapja szretik egymást,persze ő tagad. Azt mondta,h hirtelen a nyakába zúdult minden,a baba,kinevezés stb. és elbizonytalanodott,de szeret minket és várja a babát. Az anyja erőlteti a lagzit is,ő pedig amennyire akarta,anyira nem akarja már. Mit tegyek?2012. máj. 15. 06:45
81/100 anonim válasza:
Kérdező és most mit tervezel?Rákérdezel ma?
84/100 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Rákérdeztem,sőt elmondtam mindent neki. Azt is hogy tudok a csajról. Mondtam neki,hogy 2 lehetősége maradt: Válasszon,nem muszály velem maradnia,csak azért mert gyereket várok,majd felnevelem egyedül. De ő azt válaszolta,hogy nagyon szeret és velünk szeretne élni. Rendben,mondtam,de akkor a csj is tudjon már arról,hogy mi vagyunk neked. Állítólag ma beszélnek.Kicsit ledöbbent,mikor elmondtam,hogy a csajról tudok pár dolgot,és meséltem is furcsán. Lásd...kicsi a világ,mondtam neki.:)Azóta teljesen máshogy viszonyul hozzám,olyan mint rég. remélem így marad. Ha nem...mehet:) Köszönöm nektek a kommenteket!
2012. máj. 17. 06:08
85/100 Adilari válasza:
Helyesen tetted hogy beszéltél vele viszont remélem ez az utolsó beszélgetésük!Tudod igérni nagyon könnyű!Én azért nézegetném azokat a mailokat kicsit!Nem tudod a jelszavát?Ha annyira fontosak vagytok neki véletlenszerűen kérd meg lépjen be...vagy ami még jobb mondja el!Nálunk nincs ilyen nálunk tudjuk egymás jelszavát mindenben és akkor lépünk be mikor akarunk.Telefonját ha otthon van hordja magával?Ha igen kérd meg ha fontosak vagytok neki hanggal merje letenni az asztalra!Ne nézz bele mert az nem szép(mondjuk ilyen esetben...)de tegye ki!Remélem tényleg helyrejön a kapcsolatotok!Tudod 50 éve még úgy volt hogy ami elromlott azt nem kidobták hanem megjavították!Sok sikert nektek!
86/100 anonim válasza:
Kicsit szkeptikus vagyok, nem hinném, hogy ennyitől abbahagyja a viszonyt. Mert ugyebár csak annyi változott a helyzeten, hogy te tudsz róla. Amíg te nem sejtetted addig szerelmes volt a lányba, most ahogy tudsz róla hirtelen fel fogja dobni??? Ennek ellenére kívánom nektek a legjobbakat.
87/100 anonim válasza:
Kedves kérdező! Teljes mértékben megértelek, a csalódottságod, az elkeseredettséged, fájdalmad és a félelemed. DE! Én úgy gondolom, hogy ha jönnek az érzések nem lehet semmit tenni ellenük. Az más kérdés, hogy valaki elnyomja és marad mert így helyes. Valóban nehezíti a dolgot, hogy babát vársz és a "helyes" megoldás a párodtól az lenne ha veled maradna. Így lenne "normális". De Ha így is lesz (ha csak nem valami csoda folytán tényleg fellángolás) szenvedni fogtok mindketten. Talán jobb lenne 2 külön boldog élet mint egy boldogtalan közös.
88/100 A kérdező kommentje:
Azt látom,hogy az üzenetek megszűntek/13-án volt az utolsó/.Másnap beszéltem vele a lányról. Tegnap reggel azért még ráüzentem,hogy a kapcsolat végére tegyen pontot,ha még megvan. Tök aranyos velem,olyan,mint régen,remélem így marad. Sőt közös progikat szervez velem,megyünk a kolléganőivel bográcsozni/tehát bemutat nekik/:)nem bánnám,ha a csaj is jönne,legalább látná,hogy mi együtt vagyunk.
2012. máj. 18. 06:27
89/100 anonim válasza:
Remélem minden rendben lesz, de, hogy az önbecsülésed 0, az biztos. Remélem nem csal meg többet, csak sajnos az ilyeneket, mint te, megint meg szokták, mert megtehetik. Ha neked ez az élet megfelel? Azért legyen eszed és törekedj a későbbiekben, hogy anyagilag független legyél, ha még egy ilyen előfordul, ne legyél kényszerhelyzetbe és ne kelljen meghunyászkodnod.
90/100 A kérdező kommentje:
tegnap bementem a melóhelyére. Képzeljétek,a kolléganői ott álltak sorba,megakartatak ismerni.:) Azt mondták rám,hogy cuki vagyok.:)Sőt párom azt mondta,h menjek be vasárnap hozzá,mert akkor dolgozik az a bizonyos csaj és bemutat neki,mint a párját. Szerintetek ez jelenthet valamit?
2012. máj. 19. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!