Normális dolog ez szerintetek, hogy párom így reagál? 2 éve vagyunk együtt párommal, előző kapcsolatomból van egy 6 éves kislányom, őt együtt neveljük. Jelenleg állapotos vagyok/6hós/. Albiban lakunk. Párom 11 évvel fiatalabb nálam.
Figyelt kérdés
észrevettem,hogy az utóbbi időben,máshogy viselkedik itthon. Véletlenül kiderült,hogy az új melóhelyén vagy egy korabeli lány és 1 hónapja szretik egymást,persze ő tagad. Azt mondta,h hirtelen a nyakába zúdult minden,a baba,kinevezés stb. és elbizonytalanodott,de szeret minket és várja a babát. Az anyja erőlteti a lagzit is,ő pedig amennyire akarta,anyira nem akarja már. Mit tegyek?2012. máj. 15. 06:45
41/100 A kérdező kommentje:
Azért én még reménykeem,ha a pici megszületik,akkor rájön,hogy nincs fontosabb attól,hogy a baba egészséges életet éljen és be fog nőni a feje lágya.
2012. máj. 15. 08:15
42/100 anonim válasza:
Nem fog és őszintén, mégis mit vársz? A legfontosabb időszakban csinálja ezt veled. Gondolod ha meglesz a baba, a kezdeti nehézségektől ezek után nem fog menekülni, amikor egy pocaktól megijedt? Dehogynem, el fog hagyni téged, inkább készÍtsd fel magad erre és keress megoldást.
43/100 anonim válasza:
A baba egészséges életet fog élni úgy is, ha az apja másik nőt szeret és mással randizgat. Ezért fog a baba mellett is megcsalni téged a párod, ha már most is ilyen üzeneteket küld idegen csajoknak, mert attól még tetszeleghet otthon az erkölcsös apa szerepében.
44/100 A kérdező kommentje:
Családot szerettünk volna,együtt akartuk a babát,de már leírtam. Este is mondta,hogy alig bírja kivárni a születését. Ráadásul az anyagiakba is belegondolt és ettől riadt vissza,hogy mi lesz,ha Kingus megjön? megtudjuk e venni neki a dolgokat,mert tudja,hogy sok minden kell majd/ruha nem,mert a lányomról van jó pár zsákkal/
2012. máj. 15. 08:19
45/100 anonim válasza:
bocs, de ez nem a feje lagyarol szol. es ketlem, hogy jo lenne, ha a gyerek miatt egyutt maradnatok.
26 eves, te 37.
radobbent, hogy olyanba ment bele, amit nem tud vallalni. inkabb engedd elmenni. minkettotknek es a gyerekeknek is jobb, ha jobaratok maradtok.
46/100 anonim válasza:
Valamint ezáltal rájött arra is, hogy van aki kiszolgálja otthon, míg ő fiatal csajokkal szórakozgat, és ez így is marad, mivel te ki vagy szolgáltatva neki, és elnézed, hogy más csajokkal üzenget meg szerelmet vall.
47/100 A kérdező kommentje:
Olyan szerencsétlen vagyok. A másik kapcsolatom/ez előtti/ 14 év után szakadt meg. A lányom születése után lépett félre a mocsok és 2 év után jöttem rá,hogy van valakikje!Nem egy,hanem 3 nő is,de az egyik tartós volt,most azzal él és babájuk is van.
2012. máj. 15. 08:22
48/100 anonim válasza:
Lehet idősebb vagy de nagyon naiv, ami nm jó hisz 2 gyerek anyukája vagy/leszel. Lépj már a földre a fellegekből, oda tesz ahova akar mert benyelsz neki mindent...ilyen levelek után....minden szava hazugság....
49/100 anonim válasza:
Kérdező, értsd már meg, hogy ez mind a GYEREKÉNEK SZÓL! Nem neked! Ő mint apa van jelen a dologban márcsak, viszont rád már nem szerelmére, párjára tekint, hanem már egy másik nő felé nyitott. És ezt fogod te borzalmasan megsínyleni érzelmileg, amikor ez egyre nyilvánvalóbb lesz, amikor majd a kisbaba kezdi bontogatni a szárnyait, a párodnak pedig - ahogy már most is látszik - más nő lesz az életében.
50/100 A kérdező kommentje:
utolsó igazad lehet. Kész p..csa,meleg málé. Mosok,főzök,takarítok,vezetem a háztartást,nevelem a gyereket és kész vagyok az unga-bungára,ha ahhoz van kedve/a csajjal még nem volt semmi szerintem./
2012. máj. 15. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!