Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog ez szerintetek,...

Normális dolog ez szerintetek, hogy párom így reagál? 2 éve vagyunk együtt párommal, előző kapcsolatomból van egy 6 éves kislányom, őt együtt neveljük. Jelenleg állapotos vagyok/6hós/. Albiban lakunk. Párom 11 évvel fiatalabb nálam.

Figyelt kérdés
észrevettem,hogy az utóbbi időben,máshogy viselkedik itthon. Véletlenül kiderült,hogy az új melóhelyén vagy egy korabeli lány és 1 hónapja szretik egymást,persze ő tagad. Azt mondta,h hirtelen a nyakába zúdult minden,a baba,kinevezés stb. és elbizonytalanodott,de szeret minket és várja a babát. Az anyja erőlteti a lagzit is,ő pedig amennyire akarta,anyira nem akarja már. Mit tegyek?
2012. máj. 15. 06:45
 61/100 anonim ***** válasza:
100%

Szia, a 32. hozzászóló véleményét osztom én is.

Sajnálom, hogy így alakult a dolgod, de ez szerintem is veszett fejsze nyele.

Aki ilyent ír egy lánynak, hogy szereti meg hasonló, ott már sajnos nincs sok esély.

Meglátásom szerint, ha minden álma megvalósult, a párodnak, akkor örülnie kéne, mint majom a farkának és nem olyanokat kitalálni, hogy "megijedt és rázúdult minden"-ez csak kifogás.

2012. máj. 15. 08:56
 62/100 anonim ***** válasza:
81%
megertem, hogy faj, de masodszor koveted el a hibat, hogy meggondolatlanul szulsz...
2012. máj. 15. 08:59
 63/100 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam neki,de ő váltig azt állítja,hogy most fél,de lehet,hogy ez természetes állapot,hiszen apa lesz.
2012. máj. 15. 08:59
 64/100 anonim ***** válasza:
100%

nem fogsz gyedet kapni? a volt férjed nem fizet gyerektartást? családi pótlék? családi adókedvezmény?

ezeket gondold végig.

most táppénzt kapsz?

2012. máj. 15. 09:00
 65/100 A kérdező kommentje:
Először menyasszonyként szültem és 5 évet kellett a babára várni,tervezett,közös gyerek volt. Szülés után 3 évre csalt meg. Ezt is terveztük,hisz már 2 éve vagyunk együtt/élünk/,mikor megtudta/sokadik próbálkozásra/,h babás vagyok,sírva fakadt az örömtől. Sőt együtt sírtunk,amikor az AFP eredményem a koromnál fogva pozi lett/minden ok most/,de így is bevállaltuk a picit és várja nagyon.
2012. máj. 15. 09:03
 66/100 A kérdező kommentje:
Mielőtt teherbe estem nem volt bejelentett munkám,hiába dolgoztam 7 hónapokat egy egy helyen. Ezért se táppénz,se gyed. csak gyest fogok kapni és csp-t a 2 gyerekre.:(
2012. máj. 15. 09:05
 67/100 A kérdező kommentje:
Az este azt is mondtam neki,h visszamegyek dolgozni,ha a pici 1 lesz,de ő nem akarja. A gyerek mellett nem melózhatok,mert ő nem az exem,ő nem várja ezt el.
2012. máj. 15. 09:07
 68/100 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem normális! Már ne haragudj, de milyen duma az, hogy megijedt,mert most minden álma teljesül(előléptetés, család)??? Nem éépen most kéne a fellegekben járnia, és örülnie és ki sem látszani a boldogságból??? -de bizony!

Erre ő:csajozik!

Te meg terhesen "jaj megijedt, de szeret és soha nem fog elhagyni, majd ha a baba megszületik, jobb lesz" szöveggel nyugtatod magad...

Nem akarta igazán ezt a gyereket, és ha megszületik egy ilyen bizonytalan kapcsolat éppen nem megerősödni fog...(hiszen az erős kapcsolatokat is próbára teszi az ismeretlen- a gyerekvállalás)

2012. máj. 15. 09:08
 69/100 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne a világban h minden leendő apuka megijedne és ilyenkor másik nőnek vallana szerelmet hónapokon keresztül???

Vedd már észre becsap, nem tudja hogy tudod a leveleket, és úgy reagálja le mintha semmi nem lenne csak egy kis kapuzárási pánik....

De te is olvastad azokat az üzeneteket, ez nem egy kis ijedségről szól....

2012. máj. 15. 09:09
 70/100 anonim ***** válasza:
100%

mesz vissza az alomvilagodba es szedegetsz ossze mindent amivel elhitetheted magaddal, hogy van remeny.

gondolj mar bele, mit mondanal egy nonek, akinek a parja masnak irogatja, hogy "szeretlek, csokollag, hianyzol, draga"?

ne ringasd mar vissza magad a vak alomba

2012. máj. 15. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!