Normális dolog ez szerintetek, hogy párom így reagál? 2 éve vagyunk együtt párommal, előző kapcsolatomból van egy 6 éves kislányom, őt együtt neveljük. Jelenleg állapotos vagyok/6hós/. Albiban lakunk. Párom 11 évvel fiatalabb nálam.
Szia, a 32. hozzászóló véleményét osztom én is.
Sajnálom, hogy így alakult a dolgod, de ez szerintem is veszett fejsze nyele.
Aki ilyent ír egy lánynak, hogy szereti meg hasonló, ott már sajnos nincs sok esély.
Meglátásom szerint, ha minden álma megvalósult, a párodnak, akkor örülnie kéne, mint majom a farkának és nem olyanokat kitalálni, hogy "megijedt és rázúdult minden"-ez csak kifogás.
nem fogsz gyedet kapni? a volt férjed nem fizet gyerektartást? családi pótlék? családi adókedvezmény?
ezeket gondold végig.
most táppénzt kapsz?
Nem, nem normális! Már ne haragudj, de milyen duma az, hogy megijedt,mert most minden álma teljesül(előléptetés, család)??? Nem éépen most kéne a fellegekben járnia, és örülnie és ki sem látszani a boldogságból??? -de bizony!
Erre ő:csajozik!
Te meg terhesen "jaj megijedt, de szeret és soha nem fog elhagyni, majd ha a baba megszületik, jobb lesz" szöveggel nyugtatod magad...
Nem akarta igazán ezt a gyereket, és ha megszületik egy ilyen bizonytalan kapcsolat éppen nem megerősödni fog...(hiszen az erős kapcsolatokat is próbára teszi az ismeretlen- a gyerekvállalás)
Mi lenne a világban h minden leendő apuka megijedne és ilyenkor másik nőnek vallana szerelmet hónapokon keresztül???
Vedd már észre becsap, nem tudja hogy tudod a leveleket, és úgy reagálja le mintha semmi nem lenne csak egy kis kapuzárási pánik....
De te is olvastad azokat az üzeneteket, ez nem egy kis ijedségről szól....
mesz vissza az alomvilagodba es szedegetsz ossze mindent amivel elhitetheted magaddal, hogy van remeny.
gondolj mar bele, mit mondanal egy nonek, akinek a parja masnak irogatja, hogy "szeretlek, csokollag, hianyzol, draga"?
ne ringasd mar vissza magad a vak alomba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!