Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog ez szerintetek,...

Normális dolog ez szerintetek, hogy párom így reagál? 2 éve vagyunk együtt párommal, előző kapcsolatomból van egy 6 éves kislányom, őt együtt neveljük. Jelenleg állapotos vagyok/6hós/. Albiban lakunk. Párom 11 évvel fiatalabb nálam.

Figyelt kérdés
észrevettem,hogy az utóbbi időben,máshogy viselkedik itthon. Véletlenül kiderült,hogy az új melóhelyén vagy egy korabeli lány és 1 hónapja szretik egymást,persze ő tagad. Azt mondta,h hirtelen a nyakába zúdult minden,a baba,kinevezés stb. és elbizonytalanodott,de szeret minket és várja a babát. Az anyja erőlteti a lagzit is,ő pedig amennyire akarta,anyira nem akarja már. Mit tegyek?
2012. máj. 15. 06:45
 71/100 anonim ***** válasza:
100%

"Én is ezt mondtam neki,de ő váltig azt állítja,hogy most fél,de lehet,hogy ez természetes állapot,hiszen apa lesz."

Az apaságtól meg lehet ijedni, ahogy az anyaságtól is (valóban félelmetes) de ez a csávó retteg, és minden idegszálával kapaszkodik egy másik életbe!

2012. máj. 15. 09:11
 72/100 anonim ***** válasza:
100%

"Én is ezt mondtam neki,de ő váltig azt állítja,hogy most fél,de lehet,hogy ez természetes állapot,hiszen apa lesz."

Az apaság, mint ahogy az anyaság valóban félelmetes! De ez a csávó nem fél, ez retteg, és szűkölve kapaszkodik egy másik életbe!!! Légyszi nyisd ki a szemed! Ennyi idősen már át kéne látnod ezt!

2012. máj. 15. 09:12
 73/100 anonim ***** válasza:
92%
El fog hagyni. Te álomvilágban élsz ő pedig gerinctelen. Bár az is furcsa, hogy már megégeted magad egyszer és utána egy 11 évvel fiatalabb pasinak a semmire 2 év után szülni akarsz. Jó lenne, ha a gyerekeid érdekében végre talpra állnál és nem a kapaszkodókat keresnéd, mert nem lesz.
2012. máj. 15. 09:15
 74/100 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem hiheted el,hogy ő szeret és megijjedt az apaságtól.Azért rohan egyik nő karjából a másikba?És legalább ez az egy van?Vagy más nőknek is ír?
2012. máj. 15. 09:15
 75/100 anonim ***** válasza:
100%

Szia, a 61-es vagyok, még annyit, ha véletlenül nem látod meg a levelezést, akkor sosem derült ki volna számodra.

Szóval ennyit erről, de tényleg, így van, ahogy előttem mondják, hogy retteg a barátod és nem őszinték az érzelmei feléd.

Biztos szenvedsz, de muszáj lenne "felébredned", ne mentegesd őt, lépned is muszáj lenne.

2012. máj. 15. 09:18
 76/100 anonim ***** válasza:
89%
Én erre azt tudom neked mondani, hogy a te részedről is felelőtlenség volt ez az egész kapcsolat, főleg még egy babát vállalni egy 11 évvel fiatalabb pasinak. Van egy 6 éves kislányod, írod, hogy megviselte a válásod, tanácsadóba jársz vele. Szerinted egy baba születése mennyire fogja megviselni? Itt most nem azon kell rettegni, hogy a pasi marad vagy megy a hozzá korban illő nővel, hanem azon, hogy a gyerekek ne sérüljenek, márpedig ez ebben a helyzetben szinte kizárt.
2012. máj. 15. 10:00
 77/100 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem valahogy csak össze tudod szedni magad, és nem elhinni mindent amit az emberek mondanak.
2012. máj. 15. 10:06
 78/100 anonim ***** válasza:
90%

Pontozzatok le, de nem rossz szándékból írom a következőket.

Szóval szerintem te ott követted el a hibát, hogy egy ilyen korú pasival összejöttél. Lehetsz te csini, meg fiatalos, de attól a pasitól mindig is idősebb fogsz maradni, és természetes, hogy előbb vagy utóbb,de elkezd vágyakozni egy vele egykorú lányra. Azért 11 év, az 11 év, gondolj bele, ha a lányodnak is 11 évvel fiatalabb férje lenne, akkor az ő férje még meg sem született...

Én nem azt mondom, hogy egy ilyen kapcsolat nem működhet, de azt igen, hogy sokkal nehezebb a dolgokat összeegyeztetni, mint egy normális körkülönbség esetén. Neked sokat kell azért tenned, hogy szintben maradj vele. És előbb utóbb ez baromi nehéz lesz. Még ha együtt maradtok, akkor is.

Az üzeneteket olvasva: ez már el van döntve. Nem is értem, hogy miért erősködsz. Hülyeség volt vele komolyan tervezni. Pláne teherbe esni! Nem fog veled maradni, akármit is csinálsz magaddal. Kifogásokat lehet keresni, de aki ennyire nyíltan megalázza a párját, annak semmi érzelmi kötődése nincs a másikhoz. Se házasságot nem akar, s merem állítani, hogy a szíve mélyén a babát sem akarja. Épp ezért menekül.

Ha nem engeded el, csak rosszabb lesz neked is és a gyerekeidnek is. Megoldani pedig meg lehet a lakásgondot, ha nagyon akarod.

Szerintem te kapaszkodsz ebbe a pasiba. Pedig nem érdemes.

2012. máj. 15. 12:24
 79/100 anonim ***** válasza:
88%
Nem olvastam végig a kommenteket, de szerintem így kb. minden ismerősödnek egyértelmű, kikről írsz.:-)
2012. máj. 15. 13:19
 80/100 anonim ***** válasza:
83%
Magából az írásodból, a szóhasználatodból is látni, hogy nem 37 éves fejjel gondolkodsz. Sajnálom, ami veled történt.
2012. máj. 15. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!