Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog ez szerintetek,...

Normális dolog ez szerintetek, hogy párom így reagál? 2 éve vagyunk együtt párommal, előző kapcsolatomból van egy 6 éves kislányom, őt együtt neveljük. Jelenleg állapotos vagyok/6hós/. Albiban lakunk. Párom 11 évvel fiatalabb nálam.

Figyelt kérdés
észrevettem,hogy az utóbbi időben,máshogy viselkedik itthon. Véletlenül kiderült,hogy az új melóhelyén vagy egy korabeli lány és 1 hónapja szretik egymást,persze ő tagad. Azt mondta,h hirtelen a nyakába zúdult minden,a baba,kinevezés stb. és elbizonytalanodott,de szeret minket és várja a babát. Az anyja erőlteti a lagzit is,ő pedig amennyire akarta,anyira nem akarja már. Mit tegyek?
2012. máj. 15. 06:45
 21/100 Adilari ***** válasza:
100%
Huhaaaaaaa...ez így már mindjárt más....Hát így már nem úgy tűnik mint egy fellángolás!!Ne haragudj de a párod....Hihetetlen..mintha nem is lennél neki!Nagy jövőt így nem látni a dologban!Szerintem találj megoldást.Így leélni egy életet...
2012. máj. 15. 07:48
 22/100 anonim ***** válasza:
100%
Szóval emiatt nem mentél még el... Nincs senki barátnő, rokon akinél meghúzhatnátok magatokat egy kis ideig?
2012. máj. 15. 07:49
 23/100 anonim válasza:
90%

Ha valóban félrelép vagy csak fontolgatja, mialatt terhes vagy a közös gyereketekkel, akkor ott nagyon komoly gond van, és nem valószínű, hogy ebből a későbbiekben valami jó sülne ki. Elég gyenge kifogás, hogy hirtelen a nyakába zúdult minden, és azért tesz ilyet. Ez nem mentség.

Az pedig, hogy ennyivel idősebb vagy a párodnál... a szerelem nem ismer határokat, ez igaz, viszont számolnod kellett volna azzal már a kapcsolatotok elején, hogy még simán jöhet egy korabeli lány, akivel akár még komoly kapcsolata is lehet.Most még lehet, hogy nem látszik rajtad, hogy idősebb vagy, de 10-20 év múlva már fog. Ő pedig még akkor is fiatalabb lesz.

Senki nem dönthet helyetted, de ha a józan észre hallgatsz, akkor egy ilyen házasságnak nincs sok értelme. Ha a gyerekek miatt aggódsz, akkor gondolj bele: szerinted egy boldogtalan, hazug kapcsolatban boldogabbak lennének?

2012. máj. 15. 07:49
 24/100 Adilari ***** válasza:
100%
Te szereted?Mert6 ha nem jobban jársz ha más után nézel!Aki meg tudja adni a biztonságot!Merre élsz?
2012. máj. 15. 07:50
 25/100 anonim ***** válasza:
100%
Tudod,így az üzit olvasva nem sok esélyt látok.Főleg,hogy ezt a párod írta!Tehát valamit érez iránta.Meg ha csak a csaj ragaszkodna akkor nem írna ilyeneket.Én a csajt nem keresném meg a helyedben.Ez olyan égő és a párod nem a tulajdonod amiről le kellene mondania.Ehhez két ember kell!Azért elbeszélgetnék a helyedben a párommal,de ha nem most és nem vele akkor később és mással is ugyanez lesz!
2012. máj. 15. 07:51
 26/100 anonim ***** válasza:
100%
Inkább legyen most három-négy nehéz hónapod,utána pedig gyere egyenesbe az életeddel, minthogy éveken át kínozd magad egy olyan mellett akiben nem bízhatsz meg...
2012. máj. 15. 07:54
 27/100 anonim ***** válasza:
86%
Ennél aljasabb dolgot el sem tudok képzelni, hogy valaki terhesen csalja meg a barátnőjét, vagy a feleségét. Rögtön kirúgnám! Gondolj arra, ha ő lép le egyik napról a másikra, akkor is pénz nélkül maradsz. Próbálj meg valamilyen Anyaotthoni elhelyezést szerezni magatoknak.
2012. máj. 15. 07:56
 28/100 A kérdező kommentje:
"Adilari" igen szeretem páromat,mert egy jó embernek ismertem meg és nem volt soha kicsapongó,bevallotta,hogy fél a felelősségtől,ami most rázúdult,de ennyi. Mondtam neki,hogy ha akar,most menjen,de szóljon előre,mert a picire nekem kell gondolnom.Azt mondta,h nem akar elhagyni,mert féregnek érezné magát...
2012. máj. 15. 07:57
 29/100 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ennek nincs jövője. Itt hiába csinálsz a lánnyal bármit, az élettársad már annyira távol van tőled érzelmileg, hogy ha nincs ez a fiatal csaj, jönne más, és abba szeretne bele. A másik lány teljesen lényegtelen, mondhatsz bármit róla a párodnak, tőled mindenképpen elfordult már. Aki szerelmes és elkötelezett, az nem fordul más felé, ennyi. Szóval érzelmileg mindenképpen vége a dolognak.

Anyagi szempontból nem tudom, mit csinálj, terhesként ki vagy szolgáltatva, ha támogat mint barátot jó, csak hogy mellette más nővel van érzelmileg, az meg neked nagyon megalázó, ha vele maradsz, és te sínyled meg mindenképpen. El kéne menni valami szerettedhez, ismerősödhöz, amíg nem tudsz saját lábra állni. Így tudnád érzelmileg védeni magadat.

2012. máj. 15. 07:59
 30/100 anonim ***** válasza:
92%
Tehát nem azért nem hagy el, mert beléd szerelmes, és nincs neki más, hanem mert nem akar rossz színben feltűnni. Ez még megalázóbb. De azért rendes tőle, hogy mint apa legalább támogat téged. Sok hím ezt se teszi meg.
2012. máj. 15. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!