Normális dolog ez szerintetek, hogy párom így reagál? 2
éve vagyunk együtt párommal, előző kapcsolatomból van
egy 6 éves kislányom, őt együtt neveljük. Jelenleg
állapotos vagyok/6hós/. Albiban lakunk. Párom 11 évvel
fiatalabb nálam.
Figyelt kérdés
észrevettem,hogy az utóbbi időben,máshogy viselkedik itthon. Véletlenül kiderült,hogy az új melóhelyén vagy egy korabeli lány és 1 hónapja szretik egymást,persze ő tagad. Azt mondta,h hirtelen a nyakába zúdult minden,a baba,kinevezés stb. és elbizonytalanodott,de szeret minket és várja a babát. Az anyja erőlteti a lagzit is,ő pedig amennyire akarta,anyira nem akarja már. Mit tegyek?
Jesszusom, ennyire naiv és gyerekes anyukát rég láttam...
2012. máj. 20. 14:08
93/100 anonim válasza:
Most tényleg azt hiszed, hogy ezzel bármit is bizonyítani fogsz, vagy bizonyít a párod????
Én nem lennék kíváncsi arra a nőre, akinek a párom ilyeneket írogatott, mert ezzel elárult engem, és a kapcsolatunkat...
Most őszintén mit nyersz vele ha találkoztok? Semmit, csak szarul éreznéd magad...mert valljuk be nem vagy irigylésre méltó helyzetben (és a csaj a harmadik, akinek nincs veszteni valója).
Szálljon már fel az a rózsaszín köd!!!!
2012. máj. 20. 15:12
94/100 Adilari válasza:
Én bemennék de nem azért hogy a csajnak bemutasson!Ha látnám széles vigyorral a páromat kézenfogva mennék el melette...Ne alázd meg magad!Most ez már milyen ciki lenne?
2012. máj. 20. 15:51
95/100 anonim válasza:
Utolsó kommented alapján nagyon kamuszagúnak tűnik ez a kérdés. Egy veled egykorú nőnek, gyermekes anyának ettől több esze van. Ne haragudj, de ha ez igaz meg is érdemled ezt a pasit.
2012. máj. 20. 17:27
96/100 A kérdező kommentje:
Adilari én is így akarom a dolgot.:) nem beégni szeretnék,mert nekem emelt fővel kell járnom. Holnap megyünk be kézenfogva/ott szeretnék bevásárolni:)/ ja és a kislányomat is visszük. Nézzük a vigyor lehullik e a csaj pofájáról.:)
2012. máj. 21. 11:10
97/100 anonim válasza:
Csupa gyerekes megnyilvánulás...ez tipikusan az " ez az én játékom" esete!
Ugyanmár 30 valahány évesen neked tényleg ilyen jellegű "elégtételre" van szükséged? Aztán meg lehet a csaj fog rajtad röhögni, hogy haha már régen a pasiddal d.gatom magam és te meg itt játszod a fejed...aztán meg jót röhög a markába, mert neki nincs veszteni valója...
2012. máj. 21. 14:58
98/100 anonim válasza:
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy 30 egynehány éves anya vagy. A sztoriból, a szóhasználatból nem ez jön le.
2012. máj. 21. 23:35
99/100 anonim válasza:
Félrelép,mert bepánikol?Hányszor lesz még ilyen...És Te mindig megfogsz bocsátani...Azt,hogy hozzá mész,vagy sem szerintem mindegy,azt kellene átgondolnod,hogy bevállalod-e ezt a kapcsolatot úgy,hogy amikor nincs melletted folyton mászkál benned a kisördög...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!