Normális dolog ez szerintetek, hogy párom így reagál? 2 éve vagyunk együtt párommal, előző kapcsolatomból van egy 6 éves kislányom, őt együtt neveljük. Jelenleg állapotos vagyok/6hós/. Albiban lakunk. Párom 11 évvel fiatalabb nálam.
Figyelt kérdés
észrevettem,hogy az utóbbi időben,máshogy viselkedik itthon. Véletlenül kiderült,hogy az új melóhelyén vagy egy korabeli lány és 1 hónapja szretik egymást,persze ő tagad. Azt mondta,h hirtelen a nyakába zúdult minden,a baba,kinevezés stb. és elbizonytalanodott,de szeret minket és várja a babát. Az anyja erőlteti a lagzit is,ő pedig amennyire akarta,anyira nem akarja már. Mit tegyek?2012. máj. 15. 06:45
11/100 Adilari válasza:
9/10-es nagyon nem jól látod a dolgokat!
12/100 A kérdező kommentje:
Köszi,h így mellettem álltok:) nagyon nehéz most,mert amúgy jól megvagyunk,csak ez a csaj ne lenne.:( Olyan csúnya és alaktalan. Én nem látszom annyinak,amennyi vagyok,általában 28-nak néznek,páromat pedig idősebbnek és nem is egy adonisz. Kicsit macis és szemüveges. Mindjárt bemásolok pár üzenetváltást,kiváncsi vagyok a véleményetekre.
2012. máj. 15. 07:38
13/100 A kérdező kommentje:
Itt az üzi,amit párom küldött:nagyon jó veled egyszerűen elvarázsolsz teljesen
nagyon szeretlek
remélem a lehető legtovább együtt maradhatunk
sokszor csókollak édesem
2012. máj. 15. 07:41
14/100 A kérdező kommentje:
A csaj válasza: cuki vagy édes én is szeretlek te is elvarázsoltál emgem soha nem gondoltam hogy ilyen lehet lesz ahogy lesz drágám majd az idő megmutatja mit hoz nekünk hogy hogy kell legyen sok csók és puszy nagyon szeretlek
2012. máj. 15. 07:42
15/100 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy a lányt kellene hibáztatni.Itt a pasi egy gerictelen féreg.Aki vihető,azt pedig általában viszik is!
16/100 A kérdező kommentje:
Ez is a csaj üzije: szia drága nagyon teccet a mai üzeneted én is örülök hogy szerethetlek és hogy viszont szeretsz bár ne hiányoznál nekem sokszor annyira kár hogy csak ennyi időnk van egymásra és remélem sok mindent tartogat még nekünk a jövő nagyon szeretlek sok puszy
2012. máj. 15. 07:43
17/100 anonim válasza:
Hát én ezek után otthagynám mint a sz@rt...
18/100 A kérdező kommentje:
párom válasza: szia kicsim egész nap rád gondolok nagyon hiányzol
IMÁDLAK!!!!! olyan szivesen veled lennék
ja és csini vagy a bosszúállók előtt :)))))))
sokszor csókollak te drága
2012. máj. 15. 07:44
19/100 anonim válasza:
Húúú, ez nem egyszerű bizonytalanság a fiú részéről,itt ő már konkrét dolgokat ír. Addig hogy valaki kimondja valakinek a szeretleket kicsit több kell mint szimpátia... Sajnálom. Én ezt nem bírnám, elköltöznék egy ideig, hogy legyen ideje és lehetősége átgondolni a dolgokat és prioritáslistát felállítani!
20/100 A kérdező kommentje:
Igen ám,de itt vagyok nagy pocakkal,még egy gyerekkel,albérletben,pénz nélkül,mert ugye most nem dolgozom,párom fizujából élünk. Anyu 1 szobában lakik,rá nem tudok támaszkodni,neki sincs semmije.:( Ezért vagyok kétségbe esve.
2012. máj. 15. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!