Normális dolog ez szerintetek, hogy párom így reagál? 2 éve vagyunk együtt párommal, előző kapcsolatomból van egy 6 éves kislányom, őt együtt neveljük. Jelenleg állapotos vagyok/6hós/. Albiban lakunk. Párom 11 évvel fiatalabb nálam.
Ha veled marad, akkor is annak érezhetné magát. Akarta a babát, vagy "csak lett"? Mert ez sem mindegy. Lehet, hogy többet kellett volna beszélgetnetek erről, és én azt mondom, nem butaság, amit a 9. válaszoló írt. A korkülönbség is rásegít a dolgokra. Nem mondom, hogy egy veled egyidős férfi tuti melletted maradna, de legalább ugyanabban az életszakaszotokban lennétek.
Ő már nem a párod, nem a társad, ami nagyon fájdalmas dolog lehet, főleg, hogy babát vársz. Szerintem mondd meg neki, hogy nehogy csak azért maradjon veled, hogy nyugtassa a lelkiismeretét, hogy ő igenis jó apa és leendő férj. Megcsal, mást szeret, ő már féreg, és ezen nem változtat az sem, hogy mellettetek marad, sőt.
szerintem nagyon nagy felelotlenseg 2 ev utan gyereket vallalni 37 evesen egy 11 evvel fiatalabbal.
oke, most 28-nak neznek, de mi lesz par ev mulva? ez mar demi moornak se ment, pedig neki tobb eszkoze volt.
el fog hagyni, probal kiallni melletted, mert azt gondolja ezt kell tennie, de nem fog neki sikerulni.
Szeret, mert megszokott már két év alatt. Szeret, emrt várod otthon, valamennyire kötődik hozzád, de valószínűleg eszébe sem jutsz, amikor a lánynak írogat. (7 napból ötöt mindenki dolgozik, ne mentegesd)
Ne kételkedj benne? hát akkor mit csinálj? lehet, hogy ha megszületik a kicsi, akkor a másik lány picit háttérbe szorul, de a baba nem fog csodát művelni, a párodat már elvesztetted.
Ha nem a közös döntésetek volt a baba, akkor valahol meg is értem, hogy megrémült, és ezt nem akarja. Csakhogy ezt emberibb módon is tudtodra adhatta volna, megcsalás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!