Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog ez szerintetek,...

Normális dolog ez szerintetek, hogy párom így reagál? 2 éve vagyunk együtt párommal, előző kapcsolatomból van egy 6 éves kislányom, őt együtt neveljük. Jelenleg állapotos vagyok/6hós/. Albiban lakunk. Párom 11 évvel fiatalabb nálam.

Figyelt kérdés
észrevettem,hogy az utóbbi időben,máshogy viselkedik itthon. Véletlenül kiderült,hogy az új melóhelyén vagy egy korabeli lány és 1 hónapja szretik egymást,persze ő tagad. Azt mondta,h hirtelen a nyakába zúdult minden,a baba,kinevezés stb. és elbizonytalanodott,de szeret minket és várja a babát. Az anyja erőlteti a lagzit is,ő pedig amennyire akarta,anyira nem akarja már. Mit tegyek?
2012. máj. 15. 06:45
 31/100 anonim ***** válasza:
91%
Én kicsit máshogy látom a helyzetet. 11 év korkülömbség, ráadásul te vagy az idősebb, érett anyuka vagy. Ő viszont 24 éves kora óta veled van, neki még nem való a családi élet. Ha veled is marad, meg fog csalni. Pár év mulva te már 40 leszel, ő meg 30 vagy 30 valamennyi... Szerintem ezek ismeretében meggondolatlanság volt a teherbe esésed. Ha már kb 5 év után következik be, akkor már megtapasztaltad volna, hogy ő is valóban képes-e fiatalsága ellenére a családalapításra és a hűségre. Az pedig hogy az a másik lány csak kihasználja... ki tudja lehet a hátad mögött vannak akik rólad is hasonlóan vélekednek, mert te meg ennyi idősen azaz ekkora korkülömbség ellenére terhes lettél. Lehet egyesek azt gondolják hogy bepánikoltál, félsz hogy egyedül maradsz, és ezért szülsz egyet és megfogod a fiút. Én nem tételezem fel ezt rólad, de ahogy te itélkezel a másik lány felett, lehet hogy igazságtalanul, mások is igazságtalanul ítélnek meg téged, csak nem tudsz róla. Szóval szerintem ez a fiú most döbben rá hogy ő még élni akar.
2012. máj. 15. 08:01
 32/100 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a legjobb, ha messziről anyagilag támogatna téged, és te meg külön költöznél egy közeli szerettedhez vagy barátodhoz. Így szenvednél a legkevesebbet.
2012. máj. 15. 08:02
 33/100 anonim ***** válasza:
93%

Ha veled marad, akkor is annak érezhetné magát. Akarta a babát, vagy "csak lett"? Mert ez sem mindegy. Lehet, hogy többet kellett volna beszélgetnetek erről, és én azt mondom, nem butaság, amit a 9. válaszoló írt. A korkülönbség is rásegít a dolgokra. Nem mondom, hogy egy veled egyidős férfi tuti melletted maradna, de legalább ugyanabban az életszakaszotokban lennétek.

Ő már nem a párod, nem a társad, ami nagyon fájdalmas dolog lehet, főleg, hogy babát vársz. Szerintem mondd meg neki, hogy nehogy csak azért maradjon veled, hogy nyugtassa a lelkiismeretét, hogy ő igenis jó apa és leendő férj. Megcsal, mást szeret, ő már féreg, és ezen nem változtat az sem, hogy mellettetek marad, sőt.

2012. máj. 15. 08:03
 34/100 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle,hogy szeret e még? Azt mondta,h ne kételkedjek benne. De én nem vagyok naiv és megérzem,ha süllyed a hajó. Viszont az is benne van a pakliban,hogy rengeteget van a melóhelyen,7 napból 5-öt,de a csajjal nagyon ritkán és keveset találkozik,mert nem egy műszakban vannak mindig.
2012. máj. 15. 08:05
 35/100 anonim ***** válasza:
100%
Ne védd, fogadd el, hogy igaz amit mondanak neked... Ez minden csak nem ártatlanság, ami lejön a levelekből...
2012. máj. 15. 08:08
 36/100 A kérdező kommentje:
Közösen akartuk ezt a babát,és ahogy nő a pocak,úgy döbbent rá,hogy hoppá,mit tettem. Apa leszek. Amúgy neki mindig idősebbek voltak a párjai jóval,mert nem szereti a fiatal csajokat. De azt mondta,hogy a melóhelyén vannak 21 éves csajok is és érettebbek a koruknál agyilag.
2012. máj. 15. 08:09
 37/100 anonim ***** válasza:
91%

szerintem nagyon nagy felelotlenseg 2 ev utan gyereket vallalni 37 evesen egy 11 evvel fiatalabbal.

oke, most 28-nak neznek, de mi lesz par ev mulva? ez mar demi moornak se ment, pedig neki tobb eszkoze volt.

el fog hagyni, probal kiallni melletted, mert azt gondolja ezt kell tennie, de nem fog neki sikerulni.

2012. máj. 15. 08:11
 38/100 A kérdező kommentje:
Az esti beszélgetésnél párom elmondta,hogy most valóra váltak a gyerekkori álmai és megijedt. Arra vágyott,hogy chef legyen,családot alapítson és most hirtelen mindenbejött az álmokból neki. Ez rettentette el. Ja és az is,hogy az anyja nagyon erőlteti a lagzit,szinte betegesen és párom elakart venni,de nem kényszerből. Ezt megmondta az este.
2012. máj. 15. 08:13
 39/100 anonim ***** válasza:
95%

Szeret, mert megszokott már két év alatt. Szeret, emrt várod otthon, valamennyire kötődik hozzád, de valószínűleg eszébe sem jutsz, amikor a lánynak írogat. (7 napból ötöt mindenki dolgozik, ne mentegesd)

Ne kételkedj benne? hát akkor mit csinálj? lehet, hogy ha megszületik a kicsi, akkor a másik lány picit háttérbe szorul, de a baba nem fog csodát művelni, a párodat már elvesztetted.

Ha nem a közös döntésetek volt a baba, akkor valahol meg is értem, hogy megrémült, és ezt nem akarja. Csakhogy ezt emberibb módon is tudtodra adhatta volna, megcsalás nélkül.

2012. máj. 15. 08:15
 40/100 anonim ***** válasza:
41%
Elhiszem hogy fáj, meg bűnbakot keresel, utálod azt a másik lányt, viszont nagy igazság hogy csak azt lehet elcsábítani, aki hagyja magát, aki engedi. Te valaha belegondoltál az ő helyzetébe? Még 30 éves sincs! Értsd meg és fogadd el hogy ő még élni akar! Az pedig hogy a babát ő is akarta... terveztétek vagy kész tények elé állítottad? Mert ez sem mindegy.
2012. máj. 15. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!