Normális dolog ez szerintetek, hogy párom így reagál? 2
éve vagyunk együtt párommal, előző kapcsolatomból van
egy 6 éves kislányom, őt együtt neveljük. Jelenleg
állapotos vagyok/6hós/. Albiban lakunk. Párom 11 évvel
fiatalabb nálam.
Figyelt kérdés
észrevettem,hogy az utóbbi időben,máshogy viselkedik itthon. Véletlenül kiderült,hogy az új melóhelyén vagy egy korabeli lány és 1 hónapja szretik egymást,persze ő tagad. Azt mondta,h hirtelen a nyakába zúdult minden,a baba,kinevezés stb. és elbizonytalanodott,de szeret minket és várja a babát. Az anyja erőlteti a lagzit is,ő pedig amennyire akarta,anyira nem akarja már. Mit tegyek?
Volt utalásod arra, hogy ha majd megjön a baba, akkor talán benő a feje lágya. Ezzel kb azt mondtad hogy téged nem érdekel ha csak a gyerek miatt, de maradjon veled. Te éretlenebb vagy mint ő. Tipikus esete vagy annak amikor egy nő a gyerekkel akarja megfogni a férfit. Ez mindig kudarcba fullad!
2012. máj. 15. 08:26
52/100 A kérdező kommentje:
nem naiv vagyok,hanem reménykedő:( ja a párom nem tudja,hogy tudok a levelezéséről. nem mondtam el még,csak azt,hogy úgy érzem nem egyedül vagyok neki a kapcsiban. Vajon az anyja mit szólna,ha megtudná,h félrelép? Az anyja Nagyon várja már a picurt és ráadásul az ilyen dolgokat nem bocsátja meg,bár a fia a mindene. Tudni kell,h párom nagyon befolyásolható. Erre mit léptek?
2012. máj. 15. 08:28
53/100 A kérdező kommentje:
utolsó te félreértettél. Szó sincs arról,hogy csak a gyereke miatt maradjon velem. Szerintem megint beszélek vele,de már konkrétumokat tárok elé. Felveszem az ismerősömmel a kapcsit ,megtudakolok pár dolgot és ha minden biztos,feldobom a labdát a páromnak. Lássuk erre mit lép.
2012. máj. 15. 08:33
54/100 anonim válasza:
az anyja megbocsat neki, ne aggodj. (es azt erzem orulsz neki, hogy ilyen, mert azt gondolod, majd o rabeszeli, hogy maradjon)
Miert szulsz egy befolyasolhato embernek? egy meg nem felnottnek?
ha a masik kapcsolatodban is akkor jott a gyerrek, amikor mar vege volt, akkor te tenyleg azert szulsz, mert azt hiszed ezzel tarthatod a kapcsolatot. aztan jon az ideologia, hogy ketten akartuk. mert a masik nem tiltakozott.
hagy elmenni ezt a szegeny fiut
2012. máj. 15. 08:33
55/100 anonim válasza:
Kérdező, borzalmas éretlen vagy és gyerekes. Értsd meg, hogy külső nyomással - mások véleménye, az anyukájának a nem tetszése stb. - NEM FOGOD MEGVÁLTOZTATNI AZT, HOGY EZ A FÉRFI ÉRZELMILEG ELFORDULT TŐLED ÉS NYITOTT LETT EGY MÁSIK LÁNY FELÉ! Hiába van külső nyomás, az maximum azt fogja eredményezni, hogy a párod hazudni fog az anyjának is, de amit belül akar, azt nem fogod tudni megváltoztatni.
Rettentő gyerekes vagy, ha ezt nem tudod megérteni.
2012. máj. 15. 08:34
56/100 anonim válasza:
neked kene szakitani ezek utan, nem varni, hogy "mit lep".
ne remenykedj, ha most kotelessegtudatbol veled marad, akkor majd megy egy ev mulva. de akkor mar megtorve....ha te ezt akarod
2012. máj. 15. 08:35
57/100 anonim válasza:
Csatlakozom a többiekhez.Milyen szerinted egy olyan kapcsolat,ahol megijjed az egyik fél és egyből egy fiatal lánykához megy?Ha most meg akar téged csalni úgy,hogy 6 hónapos terhes vagy,akkor mire számíthatsz,ha esetleg megszülsz és x ideig nem lehet semmi?Ha már most megcsalna.Egy igazi kapcsolatban ez nem fordul elő.Gondolj bele...később mi lesz ha megszülsz?Most még van testi kapcsolat és később?Abban a bizonyos 6 hétben?Ami lehet több is lesz.Elfogadod,hogy máshoz jár?Nálam ez nem fér bele.21 évesen szültem, a párom 26 volt szintén,mint a te párod.Ő is megijjedt hirtelen (mi is akartuk a kisfiunkat),de nem csinálta ezt.A szülés után is mindenben segített és megértette,hogy most nem lehet.Azóta is segít,már 2 éves lesz a kisfiunk.Mondjuk a párod is érdekes, veletek él a 6 éves kislányod,láthatja,hogy mivel jár egy gyerek és mégis akarta?Most meg menekül.Az meg,hogy ilyen üzeneteket megbocsájtassz a te dolgod,de nálam,meg ahogy láttam sok válaszolónál nem fér bele.Ő már téged nem a társának tart:(
2012. máj. 15. 08:43
58/100 A kérdező kommentje:
Elkeseredtem. Nem tudom mi lesz ? Félek. Rettegek. Nincs hova mennem,nincs miből,nincs kihez. Sziasztok:(((
2012. máj. 15. 08:49
59/100 anonim válasza:
Fogadd el a támogatását, mint a gyereke anyja megérdemled, de arról tegyél le, hogy társaként vagy szerelmeként tekint rád, mert nagyon csúnyán csalódni fogsz. De elengedni úgyse fog, mert azért ennyi gerinc ahogy olvasom szorult belé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!