A szülőszobán döbbentem rá, hogy másoknak mennyivel jobb az életük. Mit tegyek az érzés ellen?
Kedves Kérdező!
Az, hogy a férjed nem beszél veled úgy ahogy szeretnéd, és a barátaid nem látogattak meg, az nem pénz függvénye. Ebben az esetben nem lehetséges, hogy a kapcsolatoddal van probléma a férjeddel, bár nem értem, ha sokat veszekedtek, és így látod magatokat akkor miért vállaltatok gyereket?Amúgy miért kell mindig általánosítani, nagyon elkanyarodtatok a témától. A gazdag emberek lehetnek boldogok. Mondok én valamit. Én mindent megkaptam a szüleimtől, nem nélkülöztönk, és megtanítottak a szüleim az életre, tisztelem és szeretem őket, és hálás vagyok, hogy ennek ellenére, ön erőből a segítségük nélkül elvégeztem egy főiskolát, és megdolgozom a pénzemért. Nem találtam állást otthon, ezért elmentem külföldre takarítani. Mások szemetét takarítom, mert nekem nem büdös a munka, és még is megkaptam mindent, és nem vagyok egy elkényeztetett nő. Ez kizárólag neveltetés kérdése, hogy a szüleim a pénz mellett foglalkoztak velem, és szigorú nevelést kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!