Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ezellen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ezellen az érzés ellen?

Figyelt kérdés

Egyedül érzem magam, nincsenek barátaim, nincs barátnőm, boldogtalan vagyok, nem tudom mit akarok, nem tudom hova tenni magam az életben, egyszerűen csak úgy élek céltalanul. Nem érzem, hogy bárki is szeretnne, hogy bárkinek is fontos lennék és hogy hiányoznék ha nem lennék.

20/F

2011. szept. 27. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:

te buta vagy :D

valakinek biztos hiányoznál és biztos jó,hogy megszülettél.Olyan nincs,h nincs senkid.

20l

2011. szept. 27. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt mintha én írtam volna május - júniusig terjedő időszakom BÁRMELYIK pillanatában.

Kapcsolat oda, meló semmi, haverok mindenfele, senkinek se volt lényeges h. "na mi van veled", minden nap egyforma, szóval amikor már bíznál benne h. legalul vagy, és innen csak fel, akkor még sza*rabb lesz egyre csak.

Mindenképp létezik megoldás, olyan dologba kezdeni, amit eddig sose tettél, legyen az bármi. Egyszerű konditerem, vagy valami új keletű elfoglaltság, ami leköti a napjaidat, ad egy felpezsdítő érzést. Ezért is írtam a kondit példának. Hidd csak el ha saját magaddal kibékülsz, kibékül veled a világ is, mert az egész nyitja a kisugárzás.

Ha vakargatod magad h. jajj milyen szr most nekem, akkor semmi se fog változni.

2011. szept. 27. 17:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Én egész életemben ezt érzem. Amióta lett párom, jobb a helyzet, mert érzem, hogy legalább ő szeret és számíthatok rá bármiben. :) Nekem nem az a fontos, hogy millió barátom legyen, elég egy szerelem, vagy egy igaz barát. Csak szeressenek és én viszonozhassam.
2011. szept. 27. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Az az igazság,hogy én nagyon érzékeny vagyok az emberi szenvedésre.Megráz,hogy azt írod,amit.Kedvem lenne máris megkeresni,és őszintén megölelni,pedig ez az egész őrültség,meg irracionális,de mégis ez van.

Védekezni csak úgy tudsz,ha összeszorítod a fogad,és kiküzdöd magad ebből az állapotból,akár erőszakkal is.El kell menned otthonról,először is.Járj társaságba,mindegy milyenbe,de legyél emberek között!Kapaszkodj bele mindenbe,amire egy kis időt kell szánnod,hogy lefoglaljon.Ez is lehet akármi,próbáld meg érdekessé tenni ezt a tevékenységet,ha nem elég érdekes alapból.És mindig,mindenhez próbálj úgy hozzáállni,(és ez a legfontosabb!!)hogy TANULSZ belőle,több leszel tőle!

És próbálj meg nyitott lenni az emberek felé,mert szerintem nagyon zárkózott lehetsz.

2011. szept. 27. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!