A szülőszobán döbbentem rá, hogy másoknak mennyivel jobb az életük. Mit tegyek az érzés ellen?
Kedves kérdező!
34 éves vagyok, a férjem 39. A havi nettó keresetünk 560,000.- Ft. Van házunk, autónk, és egy nyaralónk is. Bármit meg tudnánk venni a babánknak.Úgy tűnik boldogok vagyunk, és megvan mindenünk? Hát nem... Egy méhrákom volt, és "kipakoltak". Nem lehet gyermekem. Akik ezt nem tudják, irigykednek. Én pedig bármit megadnék, hogy szegényen, elhízva, pattanásosan ott feküdjek a szülészeten. Legyél boldog! Minden okod megvan rá! És látod én, a gazdag, irigyellek téged!
Nekunk is konnyebb lenne ha tobb penzunk lenne, de az eletunk nem all meg.Az enyemnek is szep ruhai voltak, angol turiban vettem oket es sokan megdicsertek. Ezen ne akadj fenn.
Ahelyett, hogy masokra irigykedsz inkabb nezd az elet jo oldalat, kezdj el dietazni majd es mozogni ha mar nem szoptatsz(mozogni szoptatas alatt is lehet es sok zoldseget enni is), nagy onbizalmat fog adni a fogyas es a pattanasaidbol is kevesebb lesz.
A ferjeddel ne veszekedjetek annyit, igy nem lesztek csillogo szemu szulok(:
IGEN IGEN!
Ezt a kérdést vártam!!
És újra boldogan nyugtázom, hogy a 30 nm es lakásomra meg az érettségimre nem csináltam még gyereket 30 évesen!
Bezzeg a haverom, egy elhízott szakács az albélretre meg a 2 macskájukra már bevállalt egyet...
Pedig már amikor közölte, fejben borítékoltam, hogy nah barátom 10 év múlva mész a lefolyóba asszony meg viszi a gyereket egy fiatalabb gazdagabb pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!