A szülőszobán döbbentem rá, hogy másoknak mennyivel jobb az életük. Mit tegyek az érzés ellen?
"A kisgyermekes anyukát a gazdag férj simán megcsalhatja taknyok kis r*bancokkal (ők sosem fáradtak, ők sosem idegesek, hogy miért sír a baba, ők mindig szexre készek, stb.), mert a pénzével felszedi őket nagyon könnyen; a gyerek nevelését sajnos könnyű elrontani, tehát simán lehet a gyerekből egy züllött tróger, ha nem törődnek vele.
A sok barát is bármikor eltűnhet, hiszen az ilyen körökben gyakori az érdekbarátság."
Hát ez elég szánalmas kis trilla volt. Képzeld, a csóró férj ugyanúgy félrelép, mert elégedetlen az életével, a legtöbb bűnöző "gettóból" jön, nem a Rózsadombról, a barátok pedig végképp nem pénz függvénye. Igencsak megkeseredett alak lehetsz.
"Tanítottam középiskolában és egyetemen, ezért tapasztalatból állítom, hogy a gazdag családból érkező gyerekekkkel több baj volt, mint a szerényebb pénztárcájúakkal. "
Menj Miskolcra tanítani, aztán gondold át picit, hogy mennyi baj van a jómódúakkal...
Ja és persze állambá szerint adott esetben ebből a 160 ezerből majd tarts el 8 embert.Magatokat,4 szülőt,meg 2 gyereket.Jó vicc!HA-HA-HA!
Mert ha nem segíted a szüleidet hálátlan szemét vagy,ha nem szülsz gyereket önző karierista hülye...
Persze,hogy nincs gyerekünk,nem is tervezünk.
Ja amúgy előző voltam.
29/N
A kérdező megszül 2 gyereket a csóriságba, aztán meg sír, ha azt látja, más nem így tett. Lehet, h a jómódú pár első babáját várja és előtte előteremtették a feltételekethozzá. A kérdezőnek biztos telibeszélték a fejét, h csak a szeretet a fontos, a pénz nem. Meg hogy egy baba semmibe se kerül eleinte. Aham. Majd jóllakik szeretettel, a szeretet lefogyaszt és eltünteti a pattanásokat. Nem az arckezelés a kozmetikusnál meg az egészséges ételek, edzőterem. Nem, elég a szeretet. Mennyivel másabb egy olyan kapcsolat, ahol, ha anyuka/apuka idegei kezdenek szétmenni a gyerektől, egyszerűen tudnak hívni egy bébiszittert arra az estére, felöltöznek és elmennek valahová kettesben. Akinek nincs pénze, az meg ott van összezárva az ordító gyerekkel a 30 nm-es, 30 fokos panelban, harmadmagával.
Azoknak van igazuk, akik azt mondják, a csóróság sokkal inkább szétrombolja a kapcsolatokat, mint a jómód.
52-eske! MISKOLCI vagyok, tudom, mi folyik a városban :)
Főleg a divatos, trendi szórakozóhelyeken, mint pl. az East Side.... Oda, pedig köztudottan nem olyan fiatalok járnak, akik véknyabbak anyagilag.
51-es!
Te hány évig dolgoztál pszichiáterként, és hány évig voltál válóperes ügyvéd? Hanyan sírtak neked méregdrága kosztümökben, hogy borzalmas az életük, mert aranykalitkában élnek, és hanyan üvöltöztek elképesztően ocsmány szavakat és dolgokat a te jelenlétedben jól szituált emberek?
Csak azért kérdezem, mert jómagam családjogos vagyok, férjem, pedig psziciáter. Az élet igazolja, amit mondtam.
Nem keserűségről van szó, köszönöm, teljes az életem, hanem TAPASZTALATRÓL.
A csóróbb rétegeket ismerem. Így ehhez tudok hozzászólni, hogy ők hogy élnek, s hogy mit okoz a pénztelenség. Ugye a tipikus alkoholproblémák (nem az a lényeg, hogy honnan van rá pénz, merre ugye mindig van), hanem hogy a gyerek elől veszik el, vagy éppen saját maguk nem esznek. Tönkre megy a házasság, rá megy a gyerek is, na meg a szülők élete. Sokszor verik őket, csúnyán beszélnek a gyerekkel, egymással. Ismerek olyanokat, akik tényleg lopni jártak a boltba, nem vásárolni. És még sorolhatnám.
Hát biztos sokkal rosszabb tehetős embernek lenni... és talán csak unalomból generálni a problémákat...
Ennyi komment után remélem a Kérdező kicsit átértékeli a helyzetét és újult erővel fog belekezdeni sokkal jobb dolgokba mint amikbe eddig, illetve az eddigi dolgait nagyobb erővel és boldogsággal tudja folytatni! Bár én nem vagyok ilyen helyzetbe, mégsem teljes az életem,de kinek teljes? Az ember sosem lehet elégedett, mindig kell valami új cél, kihívás, amiért küzdhet,ami után azt mondhatja büszkén, hogy: Na végre,megcsináltam".
És bizony azzal egyetértek, hogy bár a pénz nem boldogít, mégis hogyha nincs pénz, akkor az nagyon nagy nyomorúságot okoz. Most elkezdhetném sorolni, hogy nekem mr 15 évesen megmondta az orvos, hogy képtelen leszek teherbe esni ilyen meg olyan dolgok miatt, hogy valójában a kötődés egyáltalán nem alakult ki köztem és a szüleim között, hogy a testvérem egy idióta,akitől van és lesz még félnivalóm és még sorolhatnám.De minek? Ezek a gondolatok engem valaha is előrébb fognak vinni? Áh dehogyis. Nekem meg vannak a saját céljaim, felelősséggel tartozom egy csomó mindenkinek, attól függetlenül, hogy ő velem hogyan is viselkedett. Törekedni kell,s gyakran erőnkön felül teljesíteni.
Kedves Kérdező: Ne add fel az álmaidat.Ha te szebb ruhát szeretnél a gyermekednek és a férjeddel is jobb kapcsolatot szeretnél, akkor nyisd ki a szád, legyél vele őszinte és mond el neki, miben kellene változtatnotok.Mindkettőtöknek! Ő a társad, megérdemel annyit, hogy őszinte legyél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!