Öcsémből meleg lesz? Tehetetlenek vagyunk a lányossága eltörlésében.8 éves.
Sziasztok.
5-en vagyunk testvérek.
1 lány 4 fiú. Lány 5 éves,az érintett 8,utolsó előtti 9 és én 13.
Mindig,de mindig csak a lánytestvérünkkel játszik,barbiest!!,babást,papásmamást,pónisat,minden csupa rózsaszín körülötte.
Amikor berendeztük tavaly nyáron a szobát,ő mindenképp a lánnyal akart egy szobában lenni,mert akkor neki is lehet sárga-rózsaszín fala és csillámos képei.Persze anyuék gyorsan kikúrálták,de csak rövid időre.
Suliban is verik,tiszta nyámnyila!!!-Az öcsém.Pedig az osztályban elég magas gyerek és viszonylag erős is,mivel sportol 6 éves kora óta.De mégis,ha valaki a "cukisága" miatt veri,se nem visszaüt,se nem szól..semmi,elkezd sírni és kész.
Amikor a szüleink néha elvisznek minket(leárazáskor) ruhát vásárolni,akkor mindenki 20-30 ezerre kaphat,amit csak szeretne,kivéve a kislányt-mert neki nincs teljes szabadsága ilyenkor és persze annak az öcsémnek sem,mivel mindenből lágy? vagy milyen színeket választ,semmi kapucni,oldalzseb,szuperhős,stb
Anyuék nem akarják pszihológushoz vinni :(,mert apám veréssel próbálja helyrehozni,amiben mi sem maradunk el,nehogy már kocsog legyen az öcsém,olyan megalázó,hogy farsang előtt mindenki elmondta ofőn,hogy ő mi szeretne lenni,erre csak az öcsém találta ki,hogy ő "Tündér akar lenni,egy lovon"-nem ment el a farsangra.
Szerintetek mi baja?
Unalmasak már ezek a sztereotípiák, hogy aki lányosabb az biztos meleg. Ebben a témában olvastatok valamit amúgy? Mert különben rá kellett volna jönnötök arra, hogy a melegek között is kevés az, aki a lányos dolgok iránt érdeklődik. Nem mondom, hogy nem lesz meleg, mert ugyanannyi esély van rá, mint bárki másnál.
Én is babáztam régen a húgommal és hidd el nem emiatt lettem meleg. Ugyanúgy játszottam ninjás tv játékkal és mégis meleg maradtam. Nem a külsőségekben mutatkozik meg, ha valaki meleg, hanem az érzéseiben. Az Öcséd 8 éves. Ilyenkor még az emberben nem tudatosul a nemi szerep. Ha 20 évesen sminkelné magát vagy körmöt festene, az már más lenne nyilván. De az olyanokat transzexuálisoknak hívják, nem melegeknek. Rólam és a barátomról se mondaná meg senki, hogy melegek vagyunk és mégis én sportolok, futni járok és nem kedvelem a rózsaszínt. Ja és makett autókat én is gyűjtöttem kamasz koromban szép számmal és autós magazint is gyakran vettem. Akkor, hogy lehetek meleg? Az autó és a melegség nem fér össze ugyebár.
Amúgy annak tényleg lehet valami oka, ha ennyire a nőies dolgok felé nyit. Hozzá teszem ez nem egyenlő a homoszexualitással. Ez tényleg szakember dolga lenne kideríteni. Egyébként meg ne haragudj meg, de nem hiszem, hogy esetleg apukádnak kellene a normákat felállítania, mert elnézve őt nem éppen áll az intelligencia magaslatán. Gondolom ő az a típus, aki előbb lő, aztán kérdez. És kedves kérdező te is szégyellhetnéd magad, hogy nem állsz ki a testvéred mellett.
22 meleg F.
Nyugi már,apám nem verni szokta,de néhányszor kiborító dolgaiért kapott rendesen.Igen tőlünk is,mindennek van határa.
Az ég adta világon senki nem bántaná,fizikailag bántjuk a legkevesebbet.De az,hogy ledobja magát a földre harisnyáért a boltban megért egy óriási pofont.
Pedig előtte,anyám és a tesóm is próbálta meggyőzni,hogy az fiúknak nem okés.
Nem ismeritek apámat,leginkább az iq-ját nem kéne alábecsülni,mert igen magas :)
És nem tudom,minek ennyi gyerek,de ebbe beleszólásunk nincs.Szeretjük egymást,szüleink nagyon "összeneveltek",rengeteget foglalkoznak velünk járatnak sportra,szakkörökre,zenére hétvégi programok,nyaralások táborok,év 1-2szer vesznek mindenkinek 10-30 ezerre ruhát,a növés gyorsaságától és szükségtől függően,vannak játékaink,kettesével vagyunk egy szobában,legkisebb szobánk 32nm..
Aki betölti a 10 éves kort választhat egy nyelvet (ha szeretne és járhat tanfolyamra).
Ezeket csak azért írom,mert foglalkoznak velünk,apám sem degenerált,anyám sem.
Szeretnek minket és szigorúan,de "kellemesen" nevelnek.
Ha apám iqfighter lenne,nem lenne ennyi pénze,nem kedvelnék a munkahelyén.
Kissráccal foglalkozik külön is,elviszi apás progikra,ami neki is tetszik,mozi pl,de itt is minden lányos filmre pályázik.. =/ Ilyenkor ketten mennek.És lovagolni is csak ketten járnak.Drága lenne mindenkinek,de próbál vele sokat foglalkozni és férfivá nevelni.De apám,aki katona,aki férfi a javából külsőre-belsőre vérszemet kap,ha meglátja kispónival a kezében és ilyenkor bizony midnen cérna szakad nála-szerintünk jogosan.
Mi is rengetegszer szigorúan büntetve vagyunk,tetszik nem tetszik ez van.Ő diktál mindent,de ha betartjuk a családkódexünket akkor minden sima ügy.
Még két megjegyzés:
A húga veri,nagyon is:)!!Verekedős csajszi..de még ő tőle is sír.
Másik,mielőtt a pónit a lovakhoz való szerettetel összekötnétek.
Először játszott rózsaszín pónikkal,ezért egyezkedett vele apu,hogy eljárnak lovagolni,csak ne játszon barbival és lovakkal,inkább lovagoljon igazin..vagy vlaami ilyesmi,erre pontosan nem emlékszem.
Mielőtt rátérek mondandómra, megmagyarázok két fogalmat, hogy értsd miről írok. A szexuális irányultság (hetero-, homo-, bi-, a-) az, hogy az ember kihez, milyen neműhöz vonzódik (fizikai és érzelmi téren). A transzexualitás az, hogy az ember úgy érzi/tudja, hogy a teste ellentétes nemű a tudatával. Ezért ők átoperáltatják magukat, hogy rendbe jöjjenek.
Amit elsőre és biztosan el tudok mondani, hogy azt nem lehet tudni, hogy meleg-e az öcséd vagy sem. Ezt így ebben a korban, a pszichoszexuális fejlődés eme szakaszában nem lehet megállapítani. Ugyanolyan eséllyel lehet meleg, mint heteró.
Inkább másra gondolok. A transzneműségre utaló jelek viszont 7-8 éves korban jelennek meg, és jellemzően azzal, hogy az egyén nem azonosul a társadalmi nemi szerepekkel. De ezt sem lehet 100%-ra mondani, hogy transznemű az öcséd, mint a szexuális irányultság ez is a tinédzser kor vége felé fog kialakulni, fogja tudni.
A harmadik verzió az, - amit talán ti is jobban tolerálnátok -, hogy a családban van valami olyan zavar, ami miatt nem azonosul a férfi nemi szerepkkel az öcséd. Esetleg túl kemény az apukád, túlságosan is férfivé akarja nevelni, hidd el ez sem jó. Az apák hajlamosak a fiaikat ugyan úgy látni, nem venni észre a köztük lévő különbségeket. Ha az apa nem fogadja el a gyerekét az nagyon komoly pszichológiai problémákhoz vezethet. Kicsit vissza kéne venni a dologból, mert lehet ez csak egyfajta tudat alatti lázadás az apa által közvetített értékrend és szerepek ellen. Ha kicsit ráhaqyjátok az öcsédre simán kinőheti.
Miért férfi tündér is van?
Amugy lányok is öltöznek ilyenkor be fiunak, és a fiuk is lányoknak, legalábbis nálunk igy van.
Semmi baj sincs a gyerekkel ellenben veletek hogy veritek! Szálljatok le róla és hagyjátok hadd legyen GYEREK!
És ez a káros hatása a médiában látható bu.zipropagandának, hogy a saját TESTVÉRETEKet közösítitek ki. Ti vágjátok tönkre az életét itt és most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!