Öcsémből meleg lesz? Tehetetlenek vagyunk a lányossága eltörlésében.8 éves.
Sziasztok.
5-en vagyunk testvérek.
1 lány 4 fiú. Lány 5 éves,az érintett 8,utolsó előtti 9 és én 13.
Mindig,de mindig csak a lánytestvérünkkel játszik,barbiest!!,babást,papásmamást,pónisat,minden csupa rózsaszín körülötte.
Amikor berendeztük tavaly nyáron a szobát,ő mindenképp a lánnyal akart egy szobában lenni,mert akkor neki is lehet sárga-rózsaszín fala és csillámos képei.Persze anyuék gyorsan kikúrálták,de csak rövid időre.
Suliban is verik,tiszta nyámnyila!!!-Az öcsém.Pedig az osztályban elég magas gyerek és viszonylag erős is,mivel sportol 6 éves kora óta.De mégis,ha valaki a "cukisága" miatt veri,se nem visszaüt,se nem szól..semmi,elkezd sírni és kész.
Amikor a szüleink néha elvisznek minket(leárazáskor) ruhát vásárolni,akkor mindenki 20-30 ezerre kaphat,amit csak szeretne,kivéve a kislányt-mert neki nincs teljes szabadsága ilyenkor és persze annak az öcsémnek sem,mivel mindenből lágy? vagy milyen színeket választ,semmi kapucni,oldalzseb,szuperhős,stb
Anyuék nem akarják pszihológushoz vinni :(,mert apám veréssel próbálja helyrehozni,amiben mi sem maradunk el,nehogy már kocsog legyen az öcsém,olyan megalázó,hogy farsang előtt mindenki elmondta ofőn,hogy ő mi szeretne lenni,erre csak az öcsém találta ki,hogy ő "Tündér akar lenni,egy lovon"-nem ment el a farsangra.
Szerintetek mi baja?
Igen,mert csak azt írjátok,hogy nem szabad verni,szekálni érte és kész.Rá kell hagyni,de szerintem ez sem normális.
Azt senki de senki nem mondta meg,hogy mitől lányos és hogyan csinálhatnánk belőle férfit.
Szerintem pedig inkább legyen terror alatt férfi ruhában,mintsem hogy szabad akarattal harisnyában és kis ruhában.
Szerintem pedig inkább legyen terror alatt férfi ruhában,mintsem hogy szabad akarattal harisnyában és kis ruhában.
a terror miatt kéne pont elvinni pszichologushoz, mert a végén akár öngyilkos is lehet miatta (bár a válaszaidból itélve te annak is örülnél csak ne legyen meleg) gondold el, neked milyen lelki traumát okozna ha (csak) az osztályodban mindig piszkálnának és vernének?
4-en vagyunk fiúk,egy iskolába járunk külön-külön osztályokba,senki nem piszkálnak csak őt.
Pedig helyes,tiszta,jól nevelt,sportos...igazából nem tennék,ha nem lenne miért.De a megnyilvánulásai,beállása mindene,arra készteti az összes fiút az osztályban,hogy orrba-szájba alázzák,hiába kapnak érte intőt,hiába állt ki érte az egyik bátyja (nem én,én túl nagy vagyok ahhoz,hogy ilyen kicsikkel verekedjek),hiába kéri az ofője,az osztályt hogy ne tegyék,de mégis szálka a szemükben,mert bevallom tényleg nevetséges.
Én szeretem őt,de nagyon nem tudom tolerálni ezt és kész. Borzalmasan elszomorít. :(
Hát,rendben.A tényleg kedves hozzászólások meggyőztek róla,hogy merjek anyumék elé állni a pszichológus kérdéssel:( .
Van olyan,ahol nem kell névvel regisztrálni?Lehet az meggyőzőbb lenne számukra.Remélem nem óriási vita lesz ebből.
Helyesírásban sokszor hibázok,de hála a jó égnek az internet javítja,így látom,ha nem jó :) Inkább mennek a reál tárgyak.
Sokat olvasok ez is segít gondolom.
Most is,megy a zene a lakásban társasoznak a többiek,én is meg ő is már kiestünk,erre táncikál-de olyan nőiesen mellrázással,seggrázás...uhh..
87-es válaszodra reagálva
ezt nem lehet távgyógyításban, interneten keresztül, kizárólag személyesenn tudtok konzultálni egy pszicholóussal. ez azt jelenti, h mindenképp nyilvántartásba kerül az öcséd és a szüleid neve, de ezek szigorúan titkos anyagok, amikben szerepelni fognak. senkinek nem adják ki és az orvost is köti a titoktartási kötelezettsége, így ő sem fog beszélni erről senkinek. azt vettem ki a szavaidból, h a szüleidnek az lehet majd a legnagyobb aggálya, h mit szólnak majd az emberek, ha esetleg meglát benneteket ott valaki v bmilyen módon kitudódik. nyugtasd meg őket és mondd el nekik, h az emberek többsége nem azt gondolná, h a tesód nem százas, ezért kellett pszichológushoz vinni, hanem épp azt, h milyen gondoskodó és törődő szülei vannak, akik mindent megtesznek a gyerekeik érdekében. azért mentek, h tanácsot és segítséget kapjatok a nevelésében. ebben nincs semmi ciki, sőt, nagyon is becsülendő. hidd el, h ez volna a legjobb mindnyájatoknak. ha beszélhetne a tesód is meg a szüleid is egy pszichológussal, akkor valószínűleg változna is a viselkedése! próbáld meg meggyőzni a szüleidet és majd írd meg, h mit mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!