Ha a 20 éves fiad bejelentené, hogy meleg és van barátja, hajlandó lennél a fiad "szerelmével" találkozni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 21:37
1/54 anonim válasza:
én is 20 vagyok, de a nagymamám zokszó nélkül fogadta nagybátyám másságát (nagymama kb. 62 nagybátyám meg 27 körül)
simán meglátogatta, találkozott a sráccal, majd a következővel...
2/54 anonim válasza:
Igen. Ha a fiamnak fontos, nekem is. A többi csak részletkérdés.
4/54 anonim válasza:
Úgy kell őt és a barátját elfogadnod amilyenek. Sajnos ez van, változtatni már nem tudsz rajta. Próbáld meg ebből is a legjobbat kihozni. Lehet, hogy a szerelme egy nagyon értelmes, normális ember. Érdemes lenne neki legalább egy esélyt adnod:)
5/54 anonim válasza:
Igen.Az nem lényeg,hogy ő is férfi,az a fő,hogy a fiam azért van vele,mert szeretik egymást.
Ha te vagy ebben a helyzetben kedves Kérdező,te is tedd ezt.Ne űzd el magad mellől a fiadat.
6/54 anonim válasza:
Igen, természetesen.
Mindegy mit szeret, a fiam.
7/54 anonim válasza:
Nekem van fiam, de nem tudom, hogy hogyan viselkednék. Igen, tényleg azt kellene mondani, hogy aki neki fontos, meg őt boldoggá teszi arra kíváncsi vagyok, hiszen a fiam boldogsága mindennél fontosabb, de nem vagyok benne biztos, hogy el tudnám fogadni.
8/54 anonim válasza:
"hajlandó" ?
miért szülted és nevelted fel? ha ő vele boldog akkor hol itt a probléma?
9/54 anonim válasza:
Az AIDS-nek mi köze a melegekhez, te szerencsétlen?
10/54 anonim válasza:
Igen, csak én például szeretnék unokákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!