Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a 20 éves fiad bejelentené,...

Ha a 20 éves fiad bejelentené, hogy meleg és van barátja, hajlandó lennél a fiad "szerelmével" találkozni?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 11. 21:37
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
76%
jézus, azért látom vannak itt enyhén aberrált emberek. Te arra nem vagy méltó, hogy ember légy. Hogy lehet valakit utálni a nemi hovatartozása miatt? Lehet, hogy sokkal értékesebb ember, mint te, mert sokkal emberségesebben bánik az emberekkel, és jobban próbál beilleszkedni, csak hogy elfogadják. Ha meg ennyire Istenben bízol, miért nem mentél papnak???
2012. ápr. 12. 16:36
 32/54 anonim ***** válasza:
83%

Isten áldana minket, ha a homoszexualitás lenne a társadalmunk legfőbb problémája.

Majd akkor sírjál a média miatt te.

2012. ápr. 12. 16:42
 33/54 anonim ***** válasza:
4%
Nem vagyok aberrált, sem pap, hanem egy roncs, aki mar sokat szenvedett, mert nem akar meleg lenni. Ez az igazszág, én is beteg vagyok, megfertőz a homosexualitás már gyerek korom óta. Csak én tudom hogy milyen nehéz megölni a bűnös éerzelmeket. Talán nem vagyok méltó embernek, de így 19 évesen még nem végezhetek életemmel, csak reménykedhetem...
2012. ápr. 12. 16:42
 34/54 anonim ***** válasza:
89%

És oda jutott a társadalom, hogy sikerült belétáplálni ezt.

Legyetek büszkék magatokra ti nagy magyarok...

2012. ápr. 12. 16:49
 35/54 anonim ***** válasza:
59%
Dehogy sikerült, frissen regisztrált, nem látjátok?:) Csak provokálni akar...
2012. ápr. 12. 18:30
 36/54 anonim ***** válasza:
68%

Hagy mondja a magáét,ilyen egy lelkileg beteg ember,aki megtagadja önmagát.Majd ha megöregszik,talán rájön,hogy nem ártott volna életében kiteljesedni.

Idézem a kis drágát:

" megfertőz a homosexualitás már gyerek korom óta"

Na itt a bibi.És még te pocskondiázod a melegeket?Neked aztán van bőr a képeden.19 éves kis tacskó.Előbb nőj fel,éld meg azt amit meg kell,utána szövegelj.És vedd le végre a szemellenződet,mert még orra buksz.

2012. ápr. 12. 18:39
 37/54 anonim ***** válasza:
6%
Nincs bibi, a kísértés nem bűn, és addig még lesz bőr a képemen, amíg erkölcsös maradok...
2012. ápr. 12. 20:07
 38/54 anonim ***** válasza:
94%
Nem volt idegem mindet elolvasni.Mindenesetre én nem tenném ki a gyerekem az utcára.Így is el lehet veszve,gondolom neki is épp elég nagy teher ez,hát még mi lesz akkor,ha magára hagyják.Találkoznék a barátjával is,jobb egy szülőnek,ha tudja,hogy kivel van a fia.
2012. ápr. 12. 21:35
 39/54 anonim ***** válasza:
79%

Az én szüleim ismerik a barátomat. Idővel rájöttek, hogy komoly a kapcsolatunk és nyitottabbá váltak ilyen téren. Ma már a párom gyakori vendég nálunk és kedvelik.

Bár mi se így kezdtük, nekünk is át kellett esni néhány vitán otthon.

A barátommal biztosan nem élünk bűnben. Ha két ember szereti egymást az nem lehet bűn. A bűn a lopás, a gyilkolás és az amivel ártasz másoknak. Mi kinek ártunk azzal, ha egy párt alkotunk?

Sajnálom azokat a melegeket, akik elnyomják magukban. Lehet, hogy nem fogad el a társadalom teljesen, de amikor a párommal vagyok ez nem is számít. Akkor csak mi ketten vagyunk és szeretjük egymást. Aki ettől akar menekülni azt csak sajnálni tudom, de mélységesen.

22 meleg F.

2012. ápr. 12. 23:42
 40/54 anonim ***** válasza:
87%
Persze!
2012. ápr. 13. 11:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!