Ha a 20 éves fiad bejelentené, hogy meleg és van barátja, hajlandó lennél a fiad "szerelmével" találkozni?
Isten áldana minket, ha a homoszexualitás lenne a társadalmunk legfőbb problémája.
Majd akkor sírjál a média miatt te.
És oda jutott a társadalom, hogy sikerült belétáplálni ezt.
Legyetek büszkék magatokra ti nagy magyarok...
Hagy mondja a magáét,ilyen egy lelkileg beteg ember,aki megtagadja önmagát.Majd ha megöregszik,talán rájön,hogy nem ártott volna életében kiteljesedni.
Idézem a kis drágát:
" megfertőz a homosexualitás már gyerek korom óta"
Na itt a bibi.És még te pocskondiázod a melegeket?Neked aztán van bőr a képeden.19 éves kis tacskó.Előbb nőj fel,éld meg azt amit meg kell,utána szövegelj.És vedd le végre a szemellenződet,mert még orra buksz.
Az én szüleim ismerik a barátomat. Idővel rájöttek, hogy komoly a kapcsolatunk és nyitottabbá váltak ilyen téren. Ma már a párom gyakori vendég nálunk és kedvelik.
Bár mi se így kezdtük, nekünk is át kellett esni néhány vitán otthon.
A barátommal biztosan nem élünk bűnben. Ha két ember szereti egymást az nem lehet bűn. A bűn a lopás, a gyilkolás és az amivel ártasz másoknak. Mi kinek ártunk azzal, ha egy párt alkotunk?
Sajnálom azokat a melegeket, akik elnyomják magukban. Lehet, hogy nem fogad el a társadalom teljesen, de amikor a párommal vagyok ez nem is számít. Akkor csak mi ketten vagyunk és szeretjük egymást. Aki ettől akar menekülni azt csak sajnálni tudom, de mélységesen.
22 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!