Ha a 20 éves fiad bejelentené, hogy meleg és van barátja, hajlandó lennél a fiad "szerelmével" találkozni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 21:37
11/54 anonim válasza:
Semmi értelme nincs kitenni őket az utcára.
13/54 anonim válasza:
Nem hogy találkozni de még ki is tagadnám. A család szégyene lenne.
14/54 anonim válasza:
Persze, sőt, nemhogy hajlandó lennék, de szeretném is megismerni. Bár azért remélem, hogy a fiam nem lesz meleg, de ha mégis az lenne, attól még ugyan úgy szeretném, és a szerelmét is szeretném megismerni.
15/54 anonim válasza:
Bár lányom van, de ebben az esetben is előfordulhat, hogy meleg lesz. Nem nagyon örülnék neki, de azt akarnám, hogy boldog legyen és ha ő így boldog, akkor megpróbálnám a találkozást és megpróbálnám kedvelni a "szerelmét".
16/54 anonim válasza:
Igen, kénytelen lennék. Azért biztos megrázna a dolog.
Megpróbálnám elfogadni a dolgot valahogy, végülis a fiamról van szó...
17/54 anonim válasza:
ha jó szülő vagyok, akkor természetesen igen.
18/54 anonim válasza:
Még szép! Ha már a gyerekem, had tudjam meg, kivel tölti az idejét. (Nagyon remélem, ha egyszer ilyen helyzetbe kerülök, nem kell bejelentenie, mert eléggé ismerem őt)
19/54 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy miért van idézőjelben az, hogy szerelmével.
20/54 anonim válasza:
Igen. A legjobb barátom is meleg, nagyon szeretem az ő barátját is. A fiammal is jól kijönnek.
Szerencsére a mi családunk nem kezeli őket másként.
És mosta sok szemellenzős majd jön és jól lepontoz, ettől meg majd azt hiszik, hogy bebizonyították, hogy a melegek igenis rosszak. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!