Van olyan aki nem maradhatott az igaz szerelmével? Utána hogy élt tovább?
Figyelt kérdés
Megszeretett mást is annyira, vagy egyedül maradt?2012. márc. 2. 00:50
1/12 anonim válasza:
Bazzeg olvasd el a szerelem rovatban a Más is így van ezzel kérdést, Én tettem fel pont így vagyok mint te...
3/12 anonim válasza:
4/12 A kérdező kommentje:
Annának hívnak és az életben nem lennék tanár :D
2012. márc. 2. 01:14
5/12 anonim válasza:
Megnyugodtam... Pfuuu.. Én sem jönnék össze soha még 1-szer tanárral!! Pedig nekem ő volt a nagy Ő. Te hogy Jártál??
6/12 anonim válasza:
Nem maradtam egyedül, de soha nem jön vissza az az érzés, mint akkor..... lányok jöttek ,mentek , az elején 1-2 hónap szuper , utána mélyrepülés.... szakítás..
7/12 anonim válasza:
Van olyan aki nem maradhatott az igaz szerelmével? ezzel csak az a baj hogy azért hiszi igaz szerelmének, mert nem volt ideje kiszeretni belőle, nem volt meg az a lépés, hogy elmúlik a varázs, így mindig ott van a mi lett volna ha.... tudom, tapasztalat
8/12 anonim válasza:
Ha az Igazi lett volna, akkor veled lenne. NEM ő volt az Igazi. Az Igazi még vár rád valahol.
9/12 anonim válasza:
Minket tíz éve szakítottak el egymástól,de a mai napig ha meglátom ugyanaz az érzés kerít a hatalmába.Szerintem sajnos csak egyszer szerelmes az ember életében igazán.Ha véget ér vele a kapcsolat,a többi kapcsolatában már csak próbálja pótolni a hiányát...
28 éves férfi.
10/12 anonim válasza:
Nem világos, hogy úgy kell-e értelmezni a kérdést, hogy valami/valakik miatt el kellett szakadniuk egymástól? Mert ha így értetted, ez eleve marhaság. Nem a középkorban élünk, hogy bárki megmondja, együtt maradhatok-e a szerelmemmel vagy nem. Ha pedig nem harcoltak egymásért, akkor annyit is ért a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!