Mit tegyek, ha kedvesem találkozott a volt első nagy szerelmével és azt mondja össze zavarodott? Teljesen elhidegült tőlem azt mondja még szereti őt. Ha közeledek felé vissza utasít. Tudom én is sok min
Hány évesek vagytok? Te a férfi vagy a nő vagy? Ezek fontos dolgok és kihagytad.
Egyébként nem kell aggódnod, ez csak hirtelen fellángolás, el fog múlni, kb 1 hét múlva. Szégyellheti magát, ha már közös gyerek is van és most zavarodik össze, hogy kit is szeret.
18:49
Nekem a mindenem a barátom, imádom és szerelmes is vagyok belé. rengeteg energiát fektettem és fektetek most is a kapcsolatunkba, szándékosan kerülöm a tipikus hibákat, amiket elkövethet egy nő a kapcsolatban: nem hisztizek, nem féltékenykedek..stb. ennek ellenére volt egy időszak, amikor alig foglalkozott velem mindezek ellenére. kérdezgettem, mi a baj, a válasz mindig annyi volt, hogy nincsen jó passzban. csinálhattam akármit, járhattam a kedvében akárhogy, semmi eredmény. akkoriban jelölt be a régi szerelmem egy közösségi oldalon és nagyon kedves volt, figyelmes volt és törődött velem, nap mint nap érdeklődött a hogylétem felől, és nem tolakodóan, de szerette volna velem felvenni a kapcsolatot. hiába voltam szerelmes, akkor úgy éreztem, hogy lejjebb hagyott a lelkesedésem a barátom iránt és sokat gondoltam az exre. meginogtam egy kicsit, de persze valós találkozásra nem került sor. na most akkor szerinted az én hibám volt a megingás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!