Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye, hogy egy...

Mennyi az esélye, hogy egy fiú az egyetem alatt is a gimis szerelmével marad?

Figyelt kérdés

Együtt maradtál a középiskolás szerelmeddel?Esetleg jött egy új szerelem?Mennyi az esély,hogy ezek a párok együtt maradnak?

A barátom szeptembertől egyetemre megy 80 kilométerre tőlem,nekem még egy évem hátra van,de azután sem biztos,hogy ugyanoda megyek mint ő.Nem akarom áltatni magam,gondolom csomó lánnyal fog megismerkedni,én meg nem leszek ott mellette,így kételkedem.

Nemtől függetlenül várom a tapasztalatokat és tanácsokat!

2010. júl. 30. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:

a szerelem mindent áthidal.

mi az 80km ?:D ha szeretitek egymást akkor semmi.

amúgy nekem ismerősöm általános iskola óta együtt van a nőjével,és már egyetemisták mind2en (messzi egymástól) mégis megoldják,mert imádják egymást.

2010. júl. 30. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát, én azt mondanám, hogy olyan 56,87%, de van egy 3-4%-os hibahatár a számításaimban.

Egyébként sok minden éri az embert az egyetem kezdetével, és bármi megtörténhet. Kérdés, hogy mióta vagytok együtt, mennyire megszokott a jelenlegi helyzet. Mindenestre az nem segít, ha neked már most kétségeid vannak.

2010. júl. 30. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi is együtt maradtunk, ő is egy évvel idősebb nálam, szóval 1 évvel felettem jár. Már mindketten egyetemisták vagyunk, én jövőre végzek bsc-n.

80 km az egy óra vonattal, szinte semmi. Ha tényleg szeretitek egymást és biztos a kapcsolat, akkor kitartotok.

2010. júl. 30. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt?

Szerintem együtt maradtok, ki fogjátok bírni ezt az időszakot. Csak ne féltékenykedj.

2010. júl. 30. 22:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Több,mint 2 éve vagyunk együtt.Én vagyok a féltékenyebb,mert ő az a "flörtölök és hülyitem a csajokat" tipus.Attól félek,hogy egyszer tovább megy,bár ez még nem történt meg.
2010. júl. 30. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hányadik lány vagy az életében? Egyszer továbbmegy...mikor tenné, ha nem most, ilyen fiatalon? Mikor házasodik, hűséget esküszik, akkor fájlalja miket hagyott ki előtte, és akkor csalja meg a feleségét? Szerintem ne féltékenykedj, felesleges, mert ha együtt maradtok, utólag visszaüt, ez a sok egy emberre elpazarolt év a fiatalságból. Ez rád is vonatkozik. Te se járj csukott szemmel. Aztán ha véletlenül úgy alakul, hogy nem találtok jobbat, akkor kitartatok egymás mellett, ilyen is van, de elég ritka. Utólag visszanézve, ha a 19 éves korombeli pasimhoz mentem volna hozzá, már tuti elváltunk volna. Akkor még azt sem tudtam milyen férfi való hozzám. Főleg 18-25 között változik az ember gondolkodásmódja a legtöbbet.
2010. júl. 30. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Az egyik barátom és a volt csaja kibírta. Igaz, nekik össvissz egy évet kellett így kibírnia, mert a csaj csak egy évvel volt fiatalabb, és utána ő is abba a városba ment egyetemre. Egész végig együtt maradtak, aztán amikor már vége volt az egyetemnek sok év után szakítottak. De nem hiszem,hogy megbánták. Azóta mindkettőnek férje-felesége van.
2010. júl. 31. 08:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Második komoly kapcsolata vagyok,az első 9 hónapig tartott neki.Volt egy egy éjszakás kalandja még előttem,szóval "úgy" a harmadik vagyok,nekem ő az első mindenben.Köszönöm a válaszokat,utolsó előttinek is igaza van.Tudom,hogy én is bármikor becsavarodhatok,hogy élni akarok,mert ez a legtöbb embernél bekövetkezik.Ezért kérdeztem az esélyeket,tapasztalatokat.Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 31. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!