Szerintetek így lehetséges önálló lakást fenntartani egyetem mellett?
Sziasztok!
Az a helyzet hogy én valamennyire szeretném magam függetleníteni a családtól. Ne értsetek félre, semmi gond velük, szeretem őket nagyon.:) Csak mindíg is vágytam az önálló életre , saját életre.
Lehetséges az hogy egyetem mellett olyan munkát találjak amiből fent lehet tartani egy kisebb lakást? Vagy sehova nem vennének fel?:(
Esetleg az egyetem mellett nem lenne rá időm?
Csak azért kérdezem, mert volt olyan távoli ismerősünk aki 20 éves, van munkája saját lakása és mellette egyetemre jár. (Saját lakást értsd: albérlet és nem szokott hazajárni)
Hát azért a fogalmakat ne keverjük, albérlet és saját lakás nem ugyanaz. :)
Attól is függ, melyik városról beszélünk.
Budapesten könnyebb munkát találni, ha másokkal társulsz albérletben, akkor alsó hangon olyan 30-40 ezer forintod megy rá (ha mázlista vagy és olcsót találsz). Erre még jön a közlekedés (bérlet), a kaja, a sulis cuccok...és akkor még tanulj is...sokan csinálják, de nekem nem ment.
De a kollégium életem élménye. :))
Persze lehetséges, de sokkal nehezebb úgy elvégezni az egyetemet.
Én csináltam nappali sulit ami mellett csak nyáron dolgoztam, és csináltam levelezős sulit is munka mellett. Hosszú távon rendkívül fárasztó a kettőt együtt, 1-1,5 év alatt nagyon bele lehet fáradni, pláne ha még élni is szeretnél mellette.
Hát nem Budapestről van szó, hanem esetleg Győr, Veszprém, vagy Pécs.
Egyedül szeretnék mindenképpen, de egyedül egy albérlet tényleg ennyire drága?
Köszi a tippeket:)
Amúgy nem tudom szerintem egyedül nem esélytelen.
Hát pécsen lehet hogy nincs munkakínálat nem tudom majd megnézem, de még nem biztos hogy Pécsre megyek. Lehet Győrbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!