Van még itt olyan, aki nem tölti a szerelmével az
ünnepeket? Mi az oka, hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
A barátom apja francia, baj van a szívével és most egy franciaországi kórházban fekszik, a barátom pedig elutazott hozzá az ünnepekre, lehet, hogy csak január első hetében jön haza, az apja állapotától függően. Én veszélyeztetett terhes vagyok, Anyukám eljött hozzám és vele töltöm a Karácsonyt.
Nagyon hiányzik, de persze első, hogy a papája jobban legyen. Nem élvezem az ünnepet, nem nagyon tudok semmit csinálni, Anyu pedig az idegeskedését átvetíti rám akaratlanul is. Van még valaki, aki a szerelmét nem látja ünnepek alatt? Hogyhogy így alakult?
25/L
2011. dec. 24. 18:14
1/7 anonim válasza:
Távkapcsolatban élünk, 18án láttam utoljára, és majd 28-án látom újra. Anyukámmal vagyok én is, így lefoglal. Az bánt inkább, hogy tavaly ilyenkor majdnem egész nap beszéltünk msn-en, telefonon, most meg le sem sz-rja a fejem pár napja...
2011. dec. 24. 18:23
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom:( Mióta vagytok együtt?
2011. dec. 24. 18:26
3/7 anonim válasza:
A feleségem év elején elhunyt. A 6éves fiammal karácsonyozok. Miatta kell széppé jóvá tenni az ünnepet. De belül iszonyatossan szenvedek.
2011. dec. 24. 19:11
4/7 anonim válasza:
Másfél éve, de még soha nem csinált ilyen, sem karácsonykor, sem semmikor. Erre még rájön, hogy extra érzékeny vagyok (meg fog jönni), de azért igyekszem nem összeveszni vele. Nem mintha lenne rá alkalmam...
2011. dec. 24. 19:36
5/7 anonim válasza:
Jobbulást az apósodnak és részvétem az apukának, aki elveszítette a párját.
A férjem ősszel halt meg. Én az 1 éves kislányom kedvéért próbálom a legjobbat kihozni magamból és az ünnepből.
De belül iszonyatosan szenvedek én is. Délelőtt eltört a mécses, nem bírtam. Szegény kislányom úgy megijedt, hogy együtt sírtunk. Ő az én könnyeimet törölgette, én az övét...
2011. dec. 24. 23:56
6/7 anonim válasza:
23.56-os. Legalább a gyerkőc ott van mellettünk egy kis vigasznak, bármilyen nehéz is. Kellemes ünnepeket mindenkinek! És hozzuk ki a helyzetből a legjobbat!
2011. dec. 25. 12:18
7/7 A kérdező kommentje:
Szörnyű ilyeneket olvasni, nagyon sajnálom és részvétem mindketőttöknek. Sok erőt, kitartást és kellemes ünnepeket kívánok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!