Van itt olyan aki egyedül tölti az ünnepeket? Miért?
Kérdésem célja..nem is tudom.Szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik egyedül élnek, nincs senkijük, hátha sikerülne kicsit felvidítani őket, kicsit segíteni egymáson már csak a közelgő ünnep hangulata miatt is.Számomra ez az ünnep nem csak a tárgyi ajándékokról szól, hanem arról is, h odafigyelünk egymásra és segítünk ahol tudunk.
Nekem van egy férjem és két szép kisfiam, más rokonom nincs.Viszont szeretem őket és ha valakinek tudnánk segíteni akár azzal, hogy meghallgatjuk, akár ha úgy alakul, hogy meghívjuk karácsonyozni az illetőt boldoggá tenne minket.Persze ez több mindenen is múlik,de ha bárki úgy érzi jól esne neki egy kis segítség, jó szó, társaság vagy bármi akkor írjon.Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Szia,
Na igen, tipikus magyar választ kaptál. Emberek, hahó itt egy kedves család, aki az év egyik legszebb ünnepén vendégül látna egy nénit vagy bácsit, szeretettel!Hahó, ébresztő. Tessék bátran jelentkezni!
Hátha...
Elismerésem az ötletedért, igazán jó ember vagy.
Köszönöm.Bár a dicsérettel nem igazán tudok mit kezdeni, ritkán kapok, ettől függetlenül jól esik:)
Nem csak nénire vagy bácsira gondoltunk, lehet fiatal, idős, fiú, lány, gyerek, bárki.Bárki akit boldoggá tenne ha velünk tölthetné az ünnepeket.Még így, egyelőre ismeretlenül is.
Biztos vannak, akiknek örömet tudnánk szerezni.
mark86
Tipikus magyar kérdés:
Szerinted egy megtört,magányos,csalódott ember beveszi ezt a dumát,és elhiszi,hogy önzetlenül szeretnétek ezt megtenni??? Termékbemutató,jehova tanúi,vagy burkolt szexuális felhívás...erre gondol mindenki...és megértem...ebben a tetűfészek országban. (persze ne vedd magadra)
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!! ;)
Ahol lakok megmondom őszintén nem találkoztam egyel sem még.
De nem rossz az ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!