Van itt olyan aki egyedül tölti az ünnepeket? Miért?
Figyelt kérdés
Kérdésem célja..nem is tudom.Szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik egyedül élnek, nincs senkijük, hátha sikerülne kicsit felvidítani őket, kicsit segíteni egymáson már csak a közelgő ünnep hangulata miatt is.Számomra ez az ünnep nem csak a tárgyi ajándékokról szól, hanem arról is, h odafigyelünk egymásra és segítünk ahol tudunk.
Nekem van egy férjem és két szép kisfiam, más rokonom nincs.Viszont szeretem őket és ha valakinek tudnánk segíteni akár azzal, hogy meghallgatjuk, akár ha úgy alakul, hogy meghívjuk karácsonyozni az illetőt boldoggá tenne minket.Persze ez több mindenen is múlik,de ha bárki úgy érzi jól esne neki egy kis segítség, jó szó, társaság vagy bármi akkor írjon.Kellemes ünnepeket mindenkinek.
2011. dec. 15. 19:14
41/44 A kérdező kommentje:
Hát amit akartam sajnos nem jött össze.Akik itt írtak, felvettem velük a kapcsolatot,de vagy meggondolták magukat, vagy nem jeleztek vissza.Mindenesetre én megtettem amit tudtam.A családdal karácsonyoztam így és jó volt nagyon.A jócselekedetemet pedig kiéltem abban, hogy több zsák ruhát és megunt játékot juttattam a rászorulóknak.A semminél ez is több.:)
2011. dec. 28. 11:02
42/44 anonim válasza:
Köszi, hogy írtál! Azért ennek nem így kellett volna történnie... Remélem ettől nem veszted el a kedved az ehhez hasonló jócselekedetekhez.:)
43/44 anonim válasza:
Ez kedves dolog, engem érdekelne, mert egyedül leszek.
44/44 anonim válasza:
Ja most látom, hogy tavalyi kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!