Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki egyedül...

Van itt olyan aki egyedül tölti az ünnepeket? Miért?

Figyelt kérdés

Kérdésem célja..nem is tudom.Szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik egyedül élnek, nincs senkijük, hátha sikerülne kicsit felvidítani őket, kicsit segíteni egymáson már csak a közelgő ünnep hangulata miatt is.Számomra ez az ünnep nem csak a tárgyi ajándékokról szól, hanem arról is, h odafigyelünk egymásra és segítünk ahol tudunk.

Nekem van egy férjem és két szép kisfiam, más rokonom nincs.Viszont szeretem őket és ha valakinek tudnánk segíteni akár azzal, hogy meghallgatjuk, akár ha úgy alakul, hogy meghívjuk karácsonyozni az illetőt boldoggá tenne minket.Persze ez több mindenen is múlik,de ha bárki úgy érzi jól esne neki egy kis segítség, jó szó, társaság vagy bármi akkor írjon.Kellemes ünnepeket mindenkinek.

2011. dec. 15. 19:14
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Esetleg ha még szükséged van ötletre: van pest megyében egy idősek otthona, sajnos minimális a látogató, biztos találnál olyan idős embert, akinek lenne kedve egy kicsit kikapcsolódni. Egyszerű, gyermeki lelkű, szeretetéhes emberek. Ha érdekel írok részleteket. És gratulálok, hogy te is azok közé tartozol, akikből még nem öltek ki minden emberséget.:)
2011. dec. 16. 17:11
 32/44 anonim válasza:
Én egyedül leszek, és néhány jó szó valóban jól esne, mert már egy hónapja attól félek, hogy manifesztálódnak a látens suicid hajlamaim azokon a napokon. Nem szeretnék senkire sem "ráköltözni" vagy ilyesmi, csak olyan jó volna, ha valakinek kibőghetném magamat.
2011. dec. 22. 00:34
 33/44 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó:írtam neked privátot!
2011. dec. 22. 07:47
 34/44 anonim ***** válasza:
2011. dec. 23. 19:59
 35/44 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2011. dec. 23. 20:07
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Bár már jó páran leírták előttem, de muszáj nekem is elmondanom, hogy mennyire kedves és tiszteletreméltó, hogy segítesz azokon, akik egyedül töltenék az ünnepeket.

Sajnos én is egyedül karácsonyozom, de már megszoktam valamilyen szinten a magányt (16 éves korom óta, tehát 2 éve teljesen egyedül élek).

Tiszta szívből kívánok Neked és a családodnak kellemes karácsonyi ünnepeket.

2011. dec. 23. 20:22
 37/44 anonim ***** válasza:
Én szívesen lennék veletek 25.-én. 24-én és 26-án - elvileg - itthon leszek, de 25-én biztosan nem lehetek. Ezt a kérdést én tettem fel, ott linkelték be a kérdésed: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. 16/L.
2011. dec. 23. 20:33
 38/44 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Írtam neked privátot, még ma felhívlak ha elküldöd a számod vagy te is felhívhatsz azon amit megadtam privátban.hívhatsz bármikor nyugodtan, szívesen vesszük ha csatlakozol hozzánk!(A többieknek is köszönöm)
2011. dec. 24. 03:42
 39/44 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte, Budapesten lakom.
2011. dec. 24. 03:43
 40/44 anonim ***** válasza:
Na, hogy sikerült a karácsony? Meg lehet valamit tudni róla?
2011. dec. 27. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!