Van itt olyan aki egyedül tölti az ünnepeket? Miért?
Figyelt kérdés
Kérdésem célja..nem is tudom.Szívesen beszélgetnék olyanokkal, akik egyedül élnek, nincs senkijük, hátha sikerülne kicsit felvidítani őket, kicsit segíteni egymáson már csak a közelgő ünnep hangulata miatt is.Számomra ez az ünnep nem csak a tárgyi ajándékokról szól, hanem arról is, h odafigyelünk egymásra és segítünk ahol tudunk.
Nekem van egy férjem és két szép kisfiam, más rokonom nincs.Viszont szeretem őket és ha valakinek tudnánk segíteni akár azzal, hogy meghallgatjuk, akár ha úgy alakul, hogy meghívjuk karácsonyozni az illetőt boldoggá tenne minket.Persze ez több mindenen is múlik,de ha bárki úgy érzi jól esne neki egy kis segítség, jó szó, társaság vagy bármi akkor írjon.Kellemes ünnepeket mindenkinek.
A reszkessetek betörőkről jutott eszembe, igaz ott nem hajléktalan van,hanem egy bácsi, aki elvileg egyedül töltötte volna a karácsonyt, de kibékült a fiával :)
2011. dec. 15. 19:48
12/44 A kérdező kommentje:
A film végét a mai napig megkönnyezem:)
2011. dec. 15. 19:48
13/44 anonim válasza:
Bevallom én is, pedig én aztán nem vagyok egy érzelgős nő :)
2011. dec. 15. 19:49
14/44 anonim válasza:
Vagy nincs olyan a szomszédságodban, aki özvegy és a gyerekei,rokonai nem jönnek el karácsonykor? Vagy esetleg szociális otthonban élő ismerős, akinek már senkije sincs?
2011. dec. 15. 19:49
15/44 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.Olyan furán nézne ki ha végigkopognám a szomszédok ajtajait a kérdéssel:"Elnézést, Ön egyedül karácsonyozik?Ha igen, szeretettel várjuk hozzánk!".
(Kb egy éve lakunk itt és bár sok embert ismerünk, azért ennyire mélyen nem ismerek senkit, h tudnám ki az akit boldoggá tenne egy ilyen lehetőség)
2011. dec. 15. 19:52
16/44 anonim válasza:
És esetleg nincs egy régebb óta ott lakó barátod, aki ismeri a többieket és el tudná mondani ki tölti egyedül a karácsonyt?
2011. dec. 15. 19:52
17/44 A kérdező kommentje:
Sajna nincs.Senkit nem ismertünk a környéken mikor ideköltöztünk.Persze érdeklődök az ismerőseim körében is, de sokan vannak szerintem akikhez másképp nem jutna el egy ilyen lehetőség híre mint így, a neten és jól esne neki.
2011. dec. 15. 19:54
18/44 anonim válasza:
Hasonló kérdést tettem fel, az enyémet törölték formai okokra hivatkozva. Igaz, abban én ajánlottam volna fel, hogy elmegyek bárkihez karácsonykor, aki egyedül érzi magát, természetesen előzetes találkozással. Nem vagyok se aberrált, se tolvaj, se térítő. Csak segítenék. De már lemondtam róla.
2011. dec. 15. 20:14
19/44 anonim válasza:
Egyből valami horror ugrott be.
Olyan embert keresel, akinek nincs senkije, tehát senki nem fogja keresni, ha eltűnik. Félelmetes. Nekem.
2011. dec. 16. 01:29
20/44 A kérdező kommentje:
Basszus, hihetetlen.Ennyire szar világban élünk, hogy az emberi figyelmesség is ilyeneket juttat egyesek eszébe?Nem csoda, hogy itt tartunk, ahol.Nem olyat keresek akinek egyáltalán senkije nincs, hogy ne kereshessék, hanem aki nem tudja kivel tölteni az ünnepeket.Attól még lehetnek rokonai, stb, csak valamiért nem tudnak vagy nem akarnak együtt ünnepelni.Vagy gondolod karácsonyi ajándéknak szánom a gyerekeimnek h a fa alatt lesz egy idegen akit majd feláldozunk?Van még addig idő személyesen is megismerkedni, nem akarok én sem egy vadidegent beengedni a házunkba akit sose láttam előtte.De látom hülyeség volt feltenni a kérdést.Csak gondoltam lesz akinek örömet szerzek vele...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!