Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiatal karácsonyozik / szilveszterezik egyedül, párkapcsolat nélkül? Te egyedül töltöd az ünnepeket? Most is keresel párt?
Sajnos pontosan az idealistább, mélyebb érzésű lányok / fiúk vannak egyedül ilyenkor, pedig minket sokkal-sokkal érzékenyebben érint a magány, mint a nagydumás kiskedvenceket, akik minden ujjukra találnak egy ellenkező neműt.
F/27
Én egyedül töltöm az ünnepeket. sajnos. De már megszoktam, és próbálom kihozni belőle a legjobbat. Szilveszterezni barátokkal fogok.
22l
Attól, hogy nincs párom még vannak rokonaim és barátaim,akikkel az ünnepeket töltöm.
Nameg annyira nem érint rosszul a magány, nem vagyok kapcsolatfüggő.21/N
Nekem is ott van a családom, barátaim, de azért szar, hogy nincs barátom. Viszont nem vagyok társfüggő.
21/L
Feljelentett az, akit szeretek (megjegyzem, semmi rosszat nem tettem, csak egyszerűen olyan önző, hogy így akart megszabadulni tőlem), úgyhogy fickóként bőgök, és hányok, és nem értem, teljesen idegileg kikészülten ücsörgök itt.
22 vagyok, amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!