Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan aki nem maradhatott...

Van olyan aki nem maradhatott az igaz szerelmével? Utána hogy élt tovább?

Figyelt kérdés
Megszeretett mást is annyira, vagy egyedül maradt?
2012. márc. 2. 00:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Anyukám a mai napig sír az igaz szerelme után.Apukám elött volt neki a kapcsolata,nagyon szerették egymást,de a férfi rákos lett és meghalt.Utána már csak kényszerből lett apuval,mert gyereket nagyon szeretett volna.A házasságuk sose volt jó,állandóan veszekedtek,már 6 éve el is válltak.Sose fog megszeretni már úgy senkit ebben biztos vagyok :( viszont vágyik a szerelemre.
2012. márc. 3. 13:14
 12/12 A kérdező kommentje:

az én szerelmem meghalt

vannak sajnos olyan dolgok amik visszafordíthatatlanul elválasztják az embereket egymástól

én nem, nem lehet olyan könnyedén dobálózni a szavakkal hogy "nem is ő volt az igazi" meg "majd lesz másik".

mert minden ember más, máshogy működnek az érzései és van, aki csak egyszer tud szerelmes lenni életében és nem tud olyan könnyen váltani, lecserélni egy társat mint egy szennyest.

csak arra lettem volna kíváncsi ki hogy élt ezután.

nem arra hogy "majd lesz másik" meg "nem ő volt az igazi".

de igen, ő volt.

2012. márc. 3. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!