Mit tegyek, ha a bátyám szélsőjobboldali aktivista, én pedig meleg vagyok?
Hát eddig nem sok értelmes választ kaptam...
És nem b...i, hanem meleg!
Szerintem ha elmondod, az talán megváltoztatja a véleményét.
Vagy Téged akar majd megváltoztatni. Bizonyára betegségnek tartja a dolgot. Hagyd, hoyg ezt higgye, és akár menj is el vele pszichiáterhez. Egyszer. Ő majd úgyis felvilágosítja, hogy ez nem mentális betegség.:)
"Nem az a baj ha nő fiúval, hanem ha fiú fiúval."
Miért?
Miben akadályoz az Téged?
Valójában szivességet tesznek:
több nő marad Neked.:)
Érdekes lehet nálatok egy vacsi közbeni beszélgetés,főleg ha a szüleid kommunisták.:)
Na jó,bocs a hülye poénért.:)
Szerintem ülj le vele,és beszélgessetek.Próbálj célozgatni rá.Nem lesz könnyű,de remélem sikerül vele megértetned,hogy Te nem divatból vagy más,hanem betegségből kifolyólag és nem tehetsz róla.
Sok sikert kívánok hozzá!
Sajnos nem tudom, mit lehet ilyenkor tenni.
A bátyát elég buta és korlátolt, ha egy ilyen, vagy akármilyen politikai meggyőződés miatt a saját családját is elítéli. De sajnos láttunk már ilyet.
És, ha valaki így gondolkodik, azzal mit lehet kezdeni? Végül is semmit.
Reménykedj benne, hogy te fontosabb vagy neki, mint ez a felfogása, de, ha nem így van, akkor nem tehetsz semmit sem. :( Esetleg megpróbálsz beszélni vele, de nem hiszem, hogy az sokat segítene.
Egyébként én nagyon elítélem - pont ilyenek miatt is - az ilyen szélsőjobbos (vagy bármilyen szélsőséges) nézeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!