Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, ha a bátyám...

Mit tegyek, ha a bátyám szélsőjobboldali aktivista, én pedig meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Bátyám a szélsőjobb híve, szerinte az összes homoszexuálist (is) ki kellene írtani (ezt nem ilyen finoman fogalmazza meg). Amúgy mindig segített, lehetett rá számítani, ha bármi gondom volt és nem szeretném, ha ez változna, amikor hamarosan kiederül, hogy én "más" vagyok.

2012. febr. 21. 21:20
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
13%

Annyira vagyok meleg, amilyen arányban nem kamuk az ilyen mocskosul terelő libernyák kérdések. :DDDDDDDDD

Ugyanaz a 10-20 ember nyomul itt is.

2013. szept. 20. 23:39
 32/32 Juliusz48 ***** válasza:
Alapvető ellentét közted és a bátyád között, hogy míg neki a gondolat is zavaró, (mert valószínűleg volt egy vagy több kellemetlen tapasztalata fiatalon nyomulós melegtől), téged a másik nem közeledése zavar valami miatt. Nekem is volt fiatalon kellemetlen tapasztalatom, és a próbálkozás gondolatától is hányingerem volt, viszont később volt kollégám, akivel lehetett normálisan együtt dolgozni mert nem próbálkozott munkahelyen, és ezt el lehetett fogadni. Valószínűleg a testvéred is másként tekintene rád ha tudná, mint egy számára indifferens ember esetén, hisz veled a kapcsolata eleve nem szexuális beállítottságú. Az hogy ez genetikai jellegű eltérés, esetleg hormonháztartás problémája, bár akkor elvileg kezelhető, vagy egy hibás beidegződés, nem tudom eldönteni, de ha az utóbbi akkor sajnos ugyanúgy fertőző mint egy betegség, vagyis fiatal korban nem szerencsés az emberiség fennmaradása érdekében a találkozás mintaként, mert egyébként szaporodásképtelen. Persze tudomásul kell venni, és el kell fogadni ezt is a társadalom minden tagjának, mint a többi veleszületett vagy szerzett másságot. Viszont nem kéne reklámozni nagy csinadrattával, mert az visszatetszést szül a heterókban, ahogy a bátyád is csak a nyomulós meleg lobbi ellen tiltakozik valószínűleg.
2020. febr. 3. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!