Ha a 20 éves fiad bejelentené, hogy meleg és van barátja, hajlandó lennél a fiad "szerelmével" találkozni?
Az, hogy valaki homoszexuális lesz, nem nevelés kérdése. Ez már a születés előtt eldöntődik, hogy a gyereknek milyen lesz a szexuális orientációja. Te sem utálod a Down-kórosokat vagy az autistákat, nem küldöd őket a pokol tüzére, nem akarod kiírtani őket ( sajnos van ilyen ismerősöm ).
NEM lehet "kinevelni" valakiből a homosezxualitást. Pontosabban kilehet, de az eredmény elég kétes. Lehet, hogy a gyerek azután hetero lesz, de hogy a huszas éveinél enm húzza tovább az is biztos. Akiket átneveltek, az esetek óriási többségében 18 éves korukra teljes lelki idegroncsok lettek, orvosi esetek.
Én is 20 év körüli meleg fiú vagyok, és amikor odajutok majd hogy lesz párom elvárom a szüleimtől hogy fogadják el a páromat, és a kapcsolatunkat. Ha nem, akkor ennyi volt, megpróbálom majd felhomályosítani őket mint most az előttem szólókat:
-nem én tehetek erről,
-nem választás kérdése,
-semmi rossz nincs benne,
-kb hülye vagy ha nem fogadsz el, mert ez olyan mintha azért utálnál mert zöld a szemem, vagy balkezes vagyok...
;)
Ha van melegség, akkor a szülőnek kell észrevennie, ki kell nevelnie belőle ezt a rendellenességet.A gyerekben kell tudatosuljon hogy ez nem helyes, és küzdjön ellene. És ha nem lehet kinevelni? Akkor hát legyen meleg, és élvezze ki gyarló életének örömeit, mert az örök kárhozat pusztító lángjaiban lakol majd meg...
Az ilyen végtelenül buta, intoleráns, nulla empátiával rendelkezők fognak a kénköves pokolban megdögleni, te vallási őrült majom.
ez természetes..attól még a fiam
de miért van idézőjelbe h szerelme?-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!