Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a 20 éves fiad bejelentené,...

Ha a 20 éves fiad bejelentené, hogy meleg és van barátja, hajlandó lennél a fiad "szerelmével" találkozni?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 11. 21:37
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
igen, bár valószínűleg csalódnék, de nem azért, mert más,hanem mert nyilván unokákat szeretnék. De ettől függetlenül nem tagadnám ki, és találkoznék a barátjával is. ugyanolyan kapcsolatuk lehet (komoly vagy futó), tehát kíváncsi lennék rá. Plusz ha nem fogadom el a barátját, a fiamat is elveszíthetem.
2012. ápr. 12. 13:56
 22/54 anonim ***** válasza:
5%
Ne találkozz vele, és ne fogadd el. Ha a fiad ezt az utat választotta, akkor járjon rajta egyedül, és te is szenvedj hiszen a te hibád is, hogy nem terelted a helyes irányba. Ez a sors nem várt a fiadra, ő választotta, hát akkor vegye észre hogy ez nem helyes. Ő elbukott, mert az ő küldetése az volt h kitartson és ellenálljon, de nem tette. Utasítsd el.
2012. ápr. 12. 15:15
 23/54 anonim ***** válasza:
80%
Mi az, h. ő választotta? A melegséget senki nem választja, az magától van.
2012. ápr. 12. 15:29
 24/54 anonim ***** válasza:
1%
Talán van, de ez akkor sem helyes, és igen is ő választja még akkor is ha már úgy született. Szenvedjen inkább egész életében mintsem erkölcstelen legyen.
2012. ápr. 12. 15:33
 25/54 anonim ***** válasza:
5%
Ha van melegség, akkor a szülőnek kell észrevennie, ki kell nevelnie belőle ezt a rendellenességet.A gyerekben kell tudatosuljon hogy ez nem helyes, és küzdjön ellene. És ha nem lehet kinevelni? Akkor hát legyen meleg, és élvezze ki gyarló életének örömeit, mert az örök kárhozat pusztító lángjaiban lakol majd meg...
2012. ápr. 12. 15:52
 26/54 anonim ***** válasza:
77%

Ti jó emberek felül.

Ami veletek van na az rendellenes.

Eleve böszmeségeket mondtok, főleg a fanatikus...

MINEK szóltok bele egy olyan témába amihez nem értetek?

"Nem lennék hajlandó találkozni."

Ennyi. Erre magyarázzatok az értelmetlen zagyvaságaitokat, ti nagy tudós emberek.

Ezért elítélnéd a gyereked, nem vagy méltó arra, hogy életet adj másnak.

2012. ápr. 12. 15:59
 27/54 anonim ***** válasza:
9%

Nem tudod miről beszélsz......Miért véded a melegeket, talán te is közülük vagy? Én nem ítélem el a homosexuális társadalmat, ítélje el őket az Isten. És igenis rendellenesség, mert a természet egyensúlyát borítják fel.

Talan nem vagyok méltó hogy életet adjak, és arra sem, hogy másoknak parancsoljak mert én is bűnös vagyok, és bűneimért szenvedek, úgy hát szenvedjenek a melegek is.

2012. ápr. 12. 16:10
 28/54 anonim ***** válasza:
19%

"És mosta sok szemellenzős majd jön és jól lepontoz, ettől meg majd azt hiszik, hogy bebizonyították, hogy a melegek igenis rosszak. (:"

Hiába szeretnél mártírkodni, itt csak az lett lepontozva, aki nemmel válaszolt.

2012. ápr. 12. 16:11
 29/54 anonim ***** válasza:
48%
A pontozás jelentéktelen, nem ez bizonyít, hanem a lelkiismeret.
2012. ápr. 12. 16:20
 30/54 anonim ***** válasza:
13%
Az a fanatikus, aki ráerőszakolja a meleg társadalmat a normál emberekre. A média és az internet szennyezik a fiatalkoruak életét a homosexualitás erkölcstelenségével.
2012. ápr. 12. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!