Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Öcsémből meleg lesz? Tehetetle...

Öcsémből meleg lesz? Tehetetlenek vagyunk a lányossága eltörlésében.8 éves.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

5-en vagyunk testvérek.

1 lány 4 fiú. Lány 5 éves,az érintett 8,utolsó előtti 9 és én 13.

Mindig,de mindig csak a lánytestvérünkkel játszik,barbiest!!,babást,papásmamást,pónisat,minden csupa rózsaszín körülötte.

Amikor berendeztük tavaly nyáron a szobát,ő mindenképp a lánnyal akart egy szobában lenni,mert akkor neki is lehet sárga-rózsaszín fala és csillámos képei.Persze anyuék gyorsan kikúrálták,de csak rövid időre.

Suliban is verik,tiszta nyámnyila!!!-Az öcsém.Pedig az osztályban elég magas gyerek és viszonylag erős is,mivel sportol 6 éves kora óta.De mégis,ha valaki a "cukisága" miatt veri,se nem visszaüt,se nem szól..semmi,elkezd sírni és kész.

Amikor a szüleink néha elvisznek minket(leárazáskor) ruhát vásárolni,akkor mindenki 20-30 ezerre kaphat,amit csak szeretne,kivéve a kislányt-mert neki nincs teljes szabadsága ilyenkor és persze annak az öcsémnek sem,mivel mindenből lágy? vagy milyen színeket választ,semmi kapucni,oldalzseb,szuperhős,stb

Anyuék nem akarják pszihológushoz vinni :(,mert apám veréssel próbálja helyrehozni,amiben mi sem maradunk el,nehogy már kocsog legyen az öcsém,olyan megalázó,hogy farsang előtt mindenki elmondta ofőn,hogy ő mi szeretne lenni,erre csak az öcsém találta ki,hogy ő "Tündér akar lenni,egy lovon"-nem ment el a farsangra.

Szerintetek mi baja?

2012. ápr. 16. 18:42
 181/182 anonim válasza:
23%
Figyelj. Nekem sem volt könnyű kiskoromban. Persze,mint a legtöbb fiú kiskorában fel próbálja anyuci ruháit. Én is ezt csináltam. Én is lányosabb voltam,nekem hosszú hajam volt,utáltam,ha levágatják. És bizony nekem lányos arcom is volt....Ezért sokat csúfoltak a fiú osztálytársaim,ezért inkább a lányokkal barátkoztam..De én soha nem játszottam barbisat,pónisat és tudtam magamról,hogy én fiú vagyok,én nagyon szerettem az állatokat és az autókat.. A focit kifejezetten utáltam,de mozogni,sportolni nagyon szerettem...Mikor gyerek voltam én akkor is tudtam,hogy én feleséget,gyerekeket akarok...Aztán elkezdtem serdülni és egyre több fiú haverom lett. Már csak 1-2 lány barátom volt. Inkább már szexuális kezdtem vonzódni a lányokhoz. De kiskoromba és szerelmes voltam (lányba),és tinédzser koromba is. Kiskoromban és kamasz koromban is néha kíváncsi voltam,milyen a saját nemhez vonzódás. De amikor belegondoltam 13 éves koromban,hogy milyen lehet hát...,elkapott a hányinger. Undorodtam a melegektől. Rosszul voltam,ha meghallottam,láttam egy meleg párt. Később bemélyült a hangom,levágattam a hajam,barátnőm lett. És most gyerekeket is akarok.
2013. júl. 13. 15:46
 182/182 anonim ***** válasza:
100%
Így lassan 2 évvel a legutóbbi hozzászólásod után, lehet valamit tudni, hogyan alakultak a dolgok az öcséddel és a családodban?
2014. jún. 25. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!