Öcsémből meleg lesz? Tehetetlenek vagyunk a lányossága eltörlésében.8 éves.
Sziasztok.
5-en vagyunk testvérek.
1 lány 4 fiú. Lány 5 éves,az érintett 8,utolsó előtti 9 és én 13.
Mindig,de mindig csak a lánytestvérünkkel játszik,barbiest!!,babást,papásmamást,pónisat,minden csupa rózsaszín körülötte.
Amikor berendeztük tavaly nyáron a szobát,ő mindenképp a lánnyal akart egy szobában lenni,mert akkor neki is lehet sárga-rózsaszín fala és csillámos képei.Persze anyuék gyorsan kikúrálták,de csak rövid időre.
Suliban is verik,tiszta nyámnyila!!!-Az öcsém.Pedig az osztályban elég magas gyerek és viszonylag erős is,mivel sportol 6 éves kora óta.De mégis,ha valaki a "cukisága" miatt veri,se nem visszaüt,se nem szól..semmi,elkezd sírni és kész.
Amikor a szüleink néha elvisznek minket(leárazáskor) ruhát vásárolni,akkor mindenki 20-30 ezerre kaphat,amit csak szeretne,kivéve a kislányt-mert neki nincs teljes szabadsága ilyenkor és persze annak az öcsémnek sem,mivel mindenből lágy? vagy milyen színeket választ,semmi kapucni,oldalzseb,szuperhős,stb
Anyuék nem akarják pszihológushoz vinni :(,mert apám veréssel próbálja helyrehozni,amiben mi sem maradunk el,nehogy már kocsog legyen az öcsém,olyan megalázó,hogy farsang előtt mindenki elmondta ofőn,hogy ő mi szeretne lenni,erre csak az öcsém találta ki,hogy ő "Tündér akar lenni,egy lovon"-nem ment el a farsangra.
Szerintetek mi baja?
Akkor ilyen tekintetben mázlid van
De ha valami bajuk esik, akkor ki a felelős? Te
Nem azt akartam kifejezni (sajnálom,ha nem sikerült) hogy veréssel szoktatja le,hanem igen sokszor verést kap egy lányos hisztiért.Nem ugyanaz,vagy így leírva de,de nem tudom elmagyarázni amit akarok.
Apánk szigorú kicsit tartunk tőle a rend embere,de ettől függetlenül ha megcsináljuk amit kér és ahogyan kéri onnantól hawai van!!:D Egy csomó mindent kapunk,jó kedvű meg minden.
Felelős..hát igen én,de anyánk sem vigyázna rájuk jobban.Nézheted,ahogy mászkál aztán leesik és eltöri a karját.Előfordult ez pont velem,ott volt anyu pár méterre de nem tudott elkapni nyilván nem fog egy 10 éves alatt állni,hogy ó jaj a kisfiam éppen mászkál.
Szóval balesetek mindig vannak,de azért vagyunk,hogy figyeljük egymást,idáig semmi komoly nem volt.
Hát spec én felelős voltam érte
Ha valami történt, engem szedtek elő
és öcséd és közted 5 év van, nem ugyanaz érdekli
a pm-re meg nyugodtan válaszolhatsz, nem fogom letépni a fejedet :)
Apa hirtelen haragú,szűklátású,precíz,komoly ember.
Ha nem tudok elég gyorsan magyarázni miért tettem,akkor bizony a pofon érkezik előbb.Ennyi,ezt meg lehet szokni,de ki is lehet ismerni és megúszni is.
ő ilyen,el lehet viselni,máskülönben remekül meg lehet vele lenni szerintem.
De az,hogy nem tudja kezelni hogy bu-zis fia van,azt meg is tudom érteni.Pedig 3szor sikerült normálisabbá nevelni minket,vagy mittom én,nem tudom milyenek vagyunk mások szemében,de suliban fogadó után nem szokott nagy veszekedés verekedés lenni,szóval gondolom jók vagyunk.
Éppen jó úton haladtunk, ne ess vissza
Nem b*zi az öcséd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!