Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Öcsémből meleg lesz? Tehetetle...

Öcsémből meleg lesz? Tehetetlenek vagyunk a lányossága eltörlésében.8 éves.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

5-en vagyunk testvérek.

1 lány 4 fiú. Lány 5 éves,az érintett 8,utolsó előtti 9 és én 13.

Mindig,de mindig csak a lánytestvérünkkel játszik,barbiest!!,babást,papásmamást,pónisat,minden csupa rózsaszín körülötte.

Amikor berendeztük tavaly nyáron a szobát,ő mindenképp a lánnyal akart egy szobában lenni,mert akkor neki is lehet sárga-rózsaszín fala és csillámos képei.Persze anyuék gyorsan kikúrálták,de csak rövid időre.

Suliban is verik,tiszta nyámnyila!!!-Az öcsém.Pedig az osztályban elég magas gyerek és viszonylag erős is,mivel sportol 6 éves kora óta.De mégis,ha valaki a "cukisága" miatt veri,se nem visszaüt,se nem szól..semmi,elkezd sírni és kész.

Amikor a szüleink néha elvisznek minket(leárazáskor) ruhát vásárolni,akkor mindenki 20-30 ezerre kaphat,amit csak szeretne,kivéve a kislányt-mert neki nincs teljes szabadsága ilyenkor és persze annak az öcsémnek sem,mivel mindenből lágy? vagy milyen színeket választ,semmi kapucni,oldalzseb,szuperhős,stb

Anyuék nem akarják pszihológushoz vinni :(,mert apám veréssel próbálja helyrehozni,amiben mi sem maradunk el,nehogy már kocsog legyen az öcsém,olyan megalázó,hogy farsang előtt mindenki elmondta ofőn,hogy ő mi szeretne lenni,erre csak az öcsém találta ki,hogy ő "Tündér akar lenni,egy lovon"-nem ment el a farsangra.

Szerintetek mi baja?

2012. ápr. 16. 18:42
 151/182 A kérdező kommentje:

Nem szokta senki sem vigasztalni a hisztiből sír!

Spongyabobos nacit a nagyitól kapta!Addig kékben járt tényleg,de nagyinak megesett rajta a szíve,de ráhagytuk ezt az egyet.Nincs több furcsa ruhája.

Nem mutatunk érdeklődést ha babázik,mindig ajánlják neki a többiek,hogy játsszon velük mást,de ő babázik egyedül akár.

Hidd el,nem szoktunk érdeklődést mutatni az ilyenek iránt és hiába vágja le magát a boltban semmit nem kaphat meg.

Utóbbi fél évben anyu csak egyszer vett neki,olyat amilyet ő választott egy piros kardigánt...ami so-so elmegy még.De ennyi,ha hisztizik azért bünti van általában vagy semmi,hiszti méretétől függ.

2012. jún. 26. 22:58
 152/182 A kérdező kommentje:

Jajj a közös lányos játékokról :D

Múltkor babázott és a többiek mondták nem lesz -e valamilyen szuperhős a játékukban (ilyen nagy gumibábukkal játszannak) és mondta,hogy jajj nem.

Mondtam neki,akkor legyél te táncos és az összes shősnek adhatsz szerepet,de nem babákkal kell játszani hanem bábukkal.Szóval lett :anyuka,apuka,táncos,tündér és bolti eladó... szóval néha játszanak vele olyat,amit akar.De azért ez nekik sem érdekes,nekem meg pláne nem.

Én nekem nem teher elmenni velük strandolni/parkolni.Jöhetnek a barátaim is,szoktak is,csak kettő van nekem.Ez nem gáz,ezért nem vagyok ideges.

2012. jún. 26. 23:02
 153/182 anonim ***** válasza:
100%

amit a 145-ből leírtál az mégsem egészen az mint amit korábban. Nem tudom, tényleg 13 éves vagy e, nem vagyok ebben azért annyira biztos

vagy rettenetesen koravén. :)

szerintem hagyd ezt a b*zi témát is.

mi nem a haverjaid vagyunk, nem kell itt keménynek lenned

ne utáld az öcsédet mert ilyen, mint írtam, a hisztinek is oka van. az emberek hatnak egymásra, mindenki játssza a maga kis játékát.

és hagyd ráa dolgait, akkor jársz vele a legjobban a hisztinek meg ne engedj. ha nem akar vmit csinálni, mert csak akkor ha, akkor ne csinálja

szerintem pl. önbizalma sincs túl sok, mert nem támogatjátok, próbáld észrevenni a jó tulajdonságait, dicsérd meg ha vmit jól csinál, legyél rá büszke, annak nagyon fog örülni

2012. jún. 26. 23:02
 154/182 A kérdező kommentje:
Nyeh,nem vagyok koravén :C
2012. jún. 26. 23:04
 155/182 anonim ***** válasza:
100%

szerintem rossz irány ez a b*zi az öcsém

8 éves, nem azért csinálja

egészen más oka van annak, és ebben apukád és anyukád és a család okozza nála ezeket a tüneteket

egyébként azt ajánlom neked, hogy te is menj el pszichológushoz, beszélj neki erről amiről itt nekünk, neked is szükséged van rá (és nem azért mert bolond vagy, vagy defektes, hanem van egy olyan problémád amit nem tudsz egyedül megoldani, de külső - és itt fontos a külső - segítséggel igen)

145 óta nem szaladok a gyivihez, bár lehet, hogy csak engem hülyítesz ezzel, és apád igazából egy verekedős állat (már amiket korábban írtál, sajnos ezt sejteti)

2012. jún. 26. 23:08
 156/182 anonim ***** válasza:
100%

"Ez nem gáz,ezért nem vagyok ideges."

de igen

amiket írtál, bizony az vagy

sry

és az sem igaz hogy nem nyüg a (sok) kistesó

de az

ha nem most, akkor 2 év múlva

higgy nekem

2012. jún. 26. 23:10
 157/182 A kérdező kommentje:

Nem verekedős állat,nem tagadom minket vert már meg,de anyumat soha,a lánytestvérre még a hangját sem emelte meg nagyon-mondjuk ő még elég fiatalka.

Hidd el,ha bárkit is bántana apám én rohannék a gyivihez,nekem nem érdekem hogy verve legyek vagy bárki más.

De ha ismernéd öcsém hisztisségét,hidd el nagyon nagyon gyorsan elszakadna nálad is a cérna.

2012. jún. 26. 23:12
 158/182 anonim ***** válasza:
100%

de bizony öregem, 13 évesen az vagy

de nem csodálom, mert nyakadban 4 tesó felelőssége

2012. jún. 26. 23:12
 159/182 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem verekedős akkor miért írtál korábban olyanokat, hogy veréssel szoktatja le, meg apád szégyene egy harisnyás szőke kisgyereke akinek fütyije van?

nézd miket írtál le, teljesen megdöbbentő volt

2012. jún. 26. 23:14
 160/182 A kérdező kommentje:

Hát lehet,hogy 2 év múlva,de most nincs mit csinálnom,olvasok,gépezek egész nap.

Ha meg kimegyek simán napozni vagy strandolni,akkor nem zavar ha jönnek.

Ha csak az osztálytársaimmal megyek,akkor csak velük,ennyi.Nem köteleznek rá a szüleim..:)Ha egyedül szeretnék menni elmehetek nagyjából bárhova,de sajnos nem bármeddig :(

Osztálytársaimmal sokszor megyünk focizni,addig meg simán jöhetnek ők is,elvannak a játszón vigyáznak egymásra,foci után meg együtt haza..

2012. jún. 26. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!