Öcsémből meleg lesz? Tehetetlenek vagyunk a lányossága eltörlésében.8 éves.
Sziasztok.
5-en vagyunk testvérek.
1 lány 4 fiú. Lány 5 éves,az érintett 8,utolsó előtti 9 és én 13.
Mindig,de mindig csak a lánytestvérünkkel játszik,barbiest!!,babást,papásmamást,pónisat,minden csupa rózsaszín körülötte.
Amikor berendeztük tavaly nyáron a szobát,ő mindenképp a lánnyal akart egy szobában lenni,mert akkor neki is lehet sárga-rózsaszín fala és csillámos képei.Persze anyuék gyorsan kikúrálták,de csak rövid időre.
Suliban is verik,tiszta nyámnyila!!!-Az öcsém.Pedig az osztályban elég magas gyerek és viszonylag erős is,mivel sportol 6 éves kora óta.De mégis,ha valaki a "cukisága" miatt veri,se nem visszaüt,se nem szól..semmi,elkezd sírni és kész.
Amikor a szüleink néha elvisznek minket(leárazáskor) ruhát vásárolni,akkor mindenki 20-30 ezerre kaphat,amit csak szeretne,kivéve a kislányt-mert neki nincs teljes szabadsága ilyenkor és persze annak az öcsémnek sem,mivel mindenből lágy? vagy milyen színeket választ,semmi kapucni,oldalzseb,szuperhős,stb
Anyuék nem akarják pszihológushoz vinni :(,mert apám veréssel próbálja helyrehozni,amiben mi sem maradunk el,nehogy már kocsog legyen az öcsém,olyan megalázó,hogy farsang előtt mindenki elmondta ofőn,hogy ő mi szeretne lenni,erre csak az öcsém találta ki,hogy ő "Tündér akar lenni,egy lovon"-nem ment el a farsangra.
Szerintetek mi baja?
Mint már írtam ez csak tünet. Vmire adott válasz, amit így látatlanban nem tudom micsoda.
Az hogy hisztis, az sem normális 8 évesen, arról a szülök tehetnek
A lányos dolgainak is oka van, de nem a homokossága
Az hogy egy 8 éves hogy viselkedik, az leginkább a családja és a környezete hatása. Ő még kicsi, most tanulja a világot, utánoz másol, és ő is játssza a kis játékait
de 8 évesen aszexuális
Igen alkut kötöttünk,ő eljár velem aikidozni (vagyis én vele a gyerek csoportba)én meg vele játszok amit akar.
De tetszik neki az aikido:) Kb itt tartunk,nem túl beszédes.
Szerintem belőle majd egy életrevaló férfi lesz. Ha tudnád kislány létemre, mennyit autóztam, mennyit játszottam fiútesóimmal, mennyit másztam, és mennyit hordtam tesóm ruháit,amiket már kinőttek annó, azt gondoltad volna nekem nunim helyett kukim van.!
Most pedig szerelmes vagyok, természetesen fiúba, ebből a fiússágból annyi maradt meg,hogy:
Nem hordok miniszoknyát.
Nem rakom ki a mellem.
Nem vagyok nyafis ribanc jellegű
Jobban szeretem a fiúsabb viseletet na meg (break, gördeszka,kori) mint a shoppingolást
:)
Igazából szerintem ez sem más,mint egy kislánynál.
De ezt így előre nem tudja megmondani senki, 5 év múlva meglátjátok, milyen lesz. Addigra már lehet viszonyítani,hogy merre hány méter:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!