Öcsémből meleg lesz? Tehetetlenek vagyunk a lányossága eltörlésében.8 éves.
Sziasztok.
5-en vagyunk testvérek.
1 lány 4 fiú. Lány 5 éves,az érintett 8,utolsó előtti 9 és én 13.
Mindig,de mindig csak a lánytestvérünkkel játszik,barbiest!!,babást,papásmamást,pónisat,minden csupa rózsaszín körülötte.
Amikor berendeztük tavaly nyáron a szobát,ő mindenképp a lánnyal akart egy szobában lenni,mert akkor neki is lehet sárga-rózsaszín fala és csillámos képei.Persze anyuék gyorsan kikúrálták,de csak rövid időre.
Suliban is verik,tiszta nyámnyila!!!-Az öcsém.Pedig az osztályban elég magas gyerek és viszonylag erős is,mivel sportol 6 éves kora óta.De mégis,ha valaki a "cukisága" miatt veri,se nem visszaüt,se nem szól..semmi,elkezd sírni és kész.
Amikor a szüleink néha elvisznek minket(leárazáskor) ruhát vásárolni,akkor mindenki 20-30 ezerre kaphat,amit csak szeretne,kivéve a kislányt-mert neki nincs teljes szabadsága ilyenkor és persze annak az öcsémnek sem,mivel mindenből lágy? vagy milyen színeket választ,semmi kapucni,oldalzseb,szuperhős,stb
Anyuék nem akarják pszihológushoz vinni :(,mert apám veréssel próbálja helyrehozni,amiben mi sem maradunk el,nehogy már kocsog legyen az öcsém,olyan megalázó,hogy farsang előtt mindenki elmondta ofőn,hogy ő mi szeretne lenni,erre csak az öcsém találta ki,hogy ő "Tündér akar lenni,egy lovon"-nem ment el a farsangra.
Szerintetek mi baja?
Amúgy elég buta,korlátolt apád lehet,ha veréssel akarja megnevelni.Lehet,többet érne el azzal,ha beszélgetne vele.De így ne várd az öcsédtől,hogy megváltozik...
Amúgy meg az is lehet,hogy nincs semmi baja,ő csak egyszerűen ilyen lányos,attól még nem lesz meleg.Nekem is van egy ilyen ismerősöm és nem meleg.Nincs mitől félni.
Fiús lány voltam én is, kisautóim voltak, utáltam babázni, és az unokatesómmal bankrablósat játszottunk, lőttük egymást a játékpuskáival.
Most magassarkúban járok, sminkelem magam, és csak a fiúkat szeretem.
Semmi baja sincs az öcsédnek, egyszerűen ő kicsit lányosabb. Nem lehet mindenki terminátor.
Na igen, nekem 2 fiú testvérem volt, így én is velük futottam az udvaron a vizipisztollyal a kezemben.
Fáramásztam, autókkal játszottam, mindenből a fiúsabb színt akartam választani.
Mégis egészséges normális 14 éves tinilány lett belőlem, akiről tisztán be is bizonyosodott, hogy fiúkhoz vonzódik, mivel épp most is van egy (viccesen fog hangzani) sztárszerelmem. Természetesen fiú:))
Szerintem Ő belőle egy egészséges Heterofiú lenne, de lelkinyomorék lesz ha apádtól a verést kapja, a mássága miatt.
Itt az egyedüli betegek, ti vagytok...
Dehogy vagyunk betegek!!!! -.-"
De azt ne mond,hogy normális az,hogy ha valaki sírva fakad azért,mert ő nem mehet harisnyába suliba.
Ha sírva fakad azért,mert túl ""bő"" rá a pulóver..
Ha sírva fakad azért,mert megbotlott és elesett (minden esetben).
Sírva fakad azért is,mert a húgom verte:D ez igazán vicces,hogy a kb 20 kilóval 1 fejjel kisebb húgom megveri:'(
Árulkodós kis gyökér ezek mellett.
Sajna kicsit idősebb vagyok már hozzájuk,ezért sokszor a kis játékaikba már nem tudom beleélni magam,de gyakran játszok velük így is,meg sok közös programunk is van.Viszont,mindig van valami nagyobb testvéri összefogás valami csínyt csináltunk aztán eltusoljuk,egyezkedünk,tervezünk stb.Ő azonkívül,hogy beköp minket,sosem tud titkot tartani.
Nem egyszer kapott már tőlünk is,sőt anyám is nem egyszer szólta meg ezért,hogy ilyen szinten árulkodni nem szabad.
És mellesleg nem Kennel játszik,hanem valami barna ribivel:D
[link] ilyen tündér akart lenni,csak még lóval is.
Milyen leckéről beszélsz te?Én ezt nem tolerálom,többi tesóm sem,hála a jó égnek.Nem sokat fogok veszíteni azzal,hogy nem fogja velem tartani a kapcsolatot és gyűlölni fog..apámat sem fogja zavarni,mert lesz ezek mellett még 4 normálisan orientált gyereke plusz elvileg be van tervezve még egy tesó:)
De apánk katona magas ranggal,neki ultrabrutál megalázó egy szőke bőgőmasina egy ezüst színű harisnyáért fütyivel a lába között.
Szegény kisfiú! Tényleg sajnálom csórikámat, nem találja a helyét a világban. Valószínű hogy ha tényleg így folytatjátok a nevelését, akkor majd meg fog szakítani veletek minden kapcsolatot felnőtt korában. Azt azért nem jelenteném ki egy 8 évesről, hogy felnőttként nővé operáltatja magát, mert lehet hogy eltúlzod azt hogy ő jelmezes tündérke szeretne lenni.
Jó lenne ha valaki szeretné azt a kisfiút, mert így elég nagy "tragédia" van kialakulóban a családotokban.
Apád pedig elég IQ light, hogy ha ezért kitagadná a legkisebb fiát. Azért mert anyádba élvez még egyszer, és csinál esetleg még egy fiút, avval még nem fogja pótolni a kegyvesztett öcsédet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!