Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Öcsémből meleg lesz? Tehetetle...

Öcsémből meleg lesz? Tehetetlenek vagyunk a lányossága eltörlésében.8 éves.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

5-en vagyunk testvérek.

1 lány 4 fiú. Lány 5 éves,az érintett 8,utolsó előtti 9 és én 13.

Mindig,de mindig csak a lánytestvérünkkel játszik,barbiest!!,babást,papásmamást,pónisat,minden csupa rózsaszín körülötte.

Amikor berendeztük tavaly nyáron a szobát,ő mindenképp a lánnyal akart egy szobában lenni,mert akkor neki is lehet sárga-rózsaszín fala és csillámos képei.Persze anyuék gyorsan kikúrálták,de csak rövid időre.

Suliban is verik,tiszta nyámnyila!!!-Az öcsém.Pedig az osztályban elég magas gyerek és viszonylag erős is,mivel sportol 6 éves kora óta.De mégis,ha valaki a "cukisága" miatt veri,se nem visszaüt,se nem szól..semmi,elkezd sírni és kész.

Amikor a szüleink néha elvisznek minket(leárazáskor) ruhát vásárolni,akkor mindenki 20-30 ezerre kaphat,amit csak szeretne,kivéve a kislányt-mert neki nincs teljes szabadsága ilyenkor és persze annak az öcsémnek sem,mivel mindenből lágy? vagy milyen színeket választ,semmi kapucni,oldalzseb,szuperhős,stb

Anyuék nem akarják pszihológushoz vinni :(,mert apám veréssel próbálja helyrehozni,amiben mi sem maradunk el,nehogy már kocsog legyen az öcsém,olyan megalázó,hogy farsang előtt mindenki elmondta ofőn,hogy ő mi szeretne lenni,erre csak az öcsém találta ki,hogy ő "Tündér akar lenni,egy lovon"-nem ment el a farsangra.

Szerintetek mi baja?

2012. ápr. 16. 18:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/182 anonim ***** válasza:
6%
Első vagyok, nem figyeltem oda, valóban. Akkor sem értem, minek kellett emiatt lepontozni?
2012. ápr. 16. 18:54
 12/182 anonim ***** válasza:
90%
Könyörgöm, 8 éves!A családban minden hímnemű üti-veri. Mégis hogyan gondoljátok? Persze, hogy a lányokhoz húz, azokat nem verik.
2012. ápr. 16. 18:55
 13/182 anonim ***** válasza:
81%

elöször is nem kéne verni. probáljatok meg ti is játszani vele, csak mondjuk nem barbiesat hanem akcióbábusat (mert ugye a fiuknak nem babájuk van) a papásmamással semmi baj, énis játszottam ilyet bátyámmal mégse bzi... szerintem ez amugyse gyerek korban dől el hogy ő most lányosat játszik és akkor meleg lesz

amerikában van most egy új módi, hogy a gyereknek "nem mondják el" a nemét.. azaz hogy nem osztják rá a fiú szerepkörhőz tartozó eszközöket (azaz ha ő a rózsaszin pólot akarja felvenni akkor azt veszi fel, nem mondják neki hogy lányos) lehet az öcsétekkel is ezt kéne csinálni.

azis lehet hogy azért szeret jobban játszani a hugtokkal mert kisebb, kedvesebb vele és nem bántja, nem durvák a játékai...

2012. ápr. 16. 18:56
 14/182 A kérdező kommentje:

Apám nem veri,bár néha kap,mi szinte sosem vagyunk verve,de tündéres fellépése után kapott rendesen.

A lánytesóhoz átjár a szomszéd lány ő jászik vele.

Mi ne vennénk be fociba?Ő nem jön!!:(

Bármit csináltunk a másik öcsémmel ő nem szeretné,se focit se makett se kosár sem íjászat,se horgászat mesében is az összes hercegnőst szereti,nem néz még abból sem rendesebbet.

Nem fél tőlünk.

2012. ápr. 16. 18:58
 15/182 A kérdező kommentje:

Mi nem verjük,de azért könnyen el tudja szakítani a cérnát.

Kérlek ő barbiet akar nem akcióhőst!De,ami a legrosszabb még az olyan játkokban,ahol "szerepjátszunk" ő a -feleség,eladó,vagy konyhásnéni szeretne lenni!Nem pedig a katona,hős,orvos :S

2012. ápr. 16. 19:00
 16/182 A kérdező kommentje:
Elnézést kihagytam a 11 éves öcsémet a felsorolásból,vele semmi gond nincs.
2012. ápr. 16. 19:01
 17/182 anonim ***** válasza:
90%
Gyerekkoromban puskákkal, autókkal játszottam. Vertem a fiúkat. Rövid volt a hajam és fiús ruhákba jártam. Mégsem lettem leszbikus. Nőies nő lett belőlem. Hidd el, nem azon múlik, hogyan viselkedik 8 évesen.
2012. ápr. 16. 19:03
 18/182 anonim ***** válasza:
83%
A két legkisseb törzset alapított,valószínűleg mert minden agresszió feléjük irányul,az meg ,hogy tündér akar lenni ,szerintem nem baj hiszen fiú tündérek is léteznek,a barbizással sincs baj hiszen ott is van Ken a fiú.Szerintem majd kinövi mikor rájön ,hogy vannak külömbségek a fiúk meg a lányok között.
2012. ápr. 16. 19:12
 19/182 anonim ***** válasza:
79%
A leírtak alapján az öcséd valószínűleg tényleg meleg lesz. gyerek még, sokat változhat (magától, nem azért, mert jól el van verve!) - de már most is annyi "jelet" ad, h valószínűleg nem fog. a család férfi tagjainak "terrorja" szintén ezt erősíti benne. Az, ahogy hozzáálltok, amellett, h mélységesen elítélendő, még ráadásul ellentétes hatást is fog kiváltani belőle. Ha egem kérdezel, az öcséd egy értelmes, érzékeny lelkű fiú, aki felnőtt korában valószínűleg fel fogja vállalni a másságát (bárhogy is büntetitek érte most) és joggal fog gyűlölni titeket azért, ahogy emiatt gyerekkorában bántatok vele. A viselkedéséről nem tehet, ez nem egy betegség, amiből ki lehet gyógyulni, ha homoszexuális, akkor nincs olyan, hogy majd meggondolja magát és megváltozik - főleg nem verésre! ti meg túlságosan korlátoltak vagytok ahhoz, h ezt megértsétek :-(. tudom, h még csak 13 éves vagy, magad is gyerek, de muszáj megértened, h nem lehettek ennyire ellenségesek az öcséddel csak azért, mert nem olyan, mint ti. nem vele van a baj, hanem veletek, mert nem tudjátok ezt elfogadni. a testvéred, nem? akkor szeresd olyannak, amilyen!
2012. ápr. 16. 19:13
 20/182 anonim ***** válasza:
88%

A verés nem megoldás semmire.

A nemi orientáció 6-7 éves korra alakul ki. Nem kizárt, hogy van esetleg homó/bi hajlama, de akkor mi van? Baj a homofóbiával van (ami rátok jellemző).

Egyébként az, h 8 évesen ilyen megnyilvánulásai vannak, nem feltétlen utal arra, h ne lenne hetero, mint ti, de 8 évesen már nem kizárt. Ha még sincs olyan hajlama, akkor csak arrol van szo: az átlag fiúkhoz képest több benne a gyengéd, nőies (feminim) vonás, ami nem gond, mivel együttérző, másokkal gondoskodó, másokra odafigyelő alkat lehet belőle - ha csak nem rontjátok el pl. veréssel.

2012. ápr. 16. 19:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!