Anya ilyen feltétellel akar adni nekem zsebpénzt. Szerintetek elfogadjam?
Ha kb havonta kérek pénzt pl egy felsőre vagy kozmetikai cuccra, akkor azt mondja, hogy vegyem meg a saját pénzemből. Ez évente 10000 ft, amit szülinapomra-karácsonyra kapok keresztaputól. Amikor elmegyünk együtt vásárolni ruhát és még van ebből a pénzemből, akkor nekem kell kifizetnem. Márciusban vettem 1 pulcsit meg egy gatyát, és már nincs is semmi a 10.000-ből. Szeretnék venni magamnak 1-2 pólót, mert csak 2 db pólóm van tavalyról, de nincs pénzem, ő meg nem ad... Sokszor tamponra lopnom kell pénzt, mert nem ad, szerinte a saját pénzemből kell fizetnem.(tehát kiveszem a tárcájából a pénzt, fel se tűnik neki...)
Felvetettem, hogy mi lenne, ha kapnék zsebpénzt, és akkor az úgy tök jó lenne... Erre ő mondta, hogy jó, de akkor abból kell megoldanom az egész napi kajálásomat, mert nem ehetek majd az itthoni ebédből, meg ebből vegyem meg a sampont, szappant, stb-t... Erre adna nekem havonta 10.000Ft-ot.
Szerintetek elfogadjam? Ha nem eszek 1-2 hétig, vagy csak nagyon keveset, akkor tudok majd venni 1-2 felsőt. De így meg csak 2 van, ami nagyon gáz lesz melegebb időbe...
17/L
Ez most ugye vicc?
Na jó, ez költői kérdés volt.
Hát nem semmi anyukád van. Alap, hogy a gyerekemet etetném, ruházám, tisztálkodási szerekkel ellátnám és valamennyi zsebpénzt is adnék neki. Minden feltétel nélkül.
mi az, hogy nem veszi meg az egészségügyi dolgaidat?
Ha nem túloztad el a dolgokat akkor nagyon szemétleletlen anyád van.
Az én anyum sem igazán vett nekem ruhákat de ezen felül mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!