Mit csináljak? Elfogadjam?
20 éves vagyok, főiskolás... Nyárra munkát kerestem. Anyám főleg azért szapul hogy "ne egész nyáron a seggedet vakard"
ez eddig oké is
következő:
heti 5 nap átlagosan, vagy egész nap vagy délután, mindkétszer éjjel 11re érnék haza
havi 75ezerért amiből 25ezer bejárásra menne el mert azt nem fizeti
ezenkivül szabadságot nem kapnék, ergo egy hetet sem tudnék lemenni barátommal nyaralni, de ez még semmi, egy közös szabadnapunk sem lenne
nem halunk éhen, nem kéne beszálnom a számlákba, nem veszik el a lakást a fejünk felől
csak épp legyen költőpénzem és hogy "ne egész nap a seggemet vakarjam" amit hozzáteszek nem igaz, mivel tanulok
köszi a válaszokat
Ez teljes mértékben tőled függ és ugyebár a szülői kapcsolatodtól. Mint írtad, azért küldenek el dolgozni (amit mellesleg bocsi, de megértek), hogy legyen saját költőpénzed és ne 'lébecolj' otthon egész nyáron, hiába tanulnál [amit valljunk be 2 hónapon keresztül kötve hiszek :))].
Ha neked ez így nem felel meg, akkor úgyse fogadod el. Annyian keresnek munkát és nem csak diákok ... ez totál tőled függ, mennyire akarsz még a 'fiatal vagyok' kategóriába tartozni 20 évesen.
Egyszer úgyis el kell kezdened pénzt keresni.
Jó nyarat.
Előző két nyarat dolgoztam de nem ilyen szar pénzekért :S
Nem szoktam tőlük pénzt kérni, jövőre pedig államvizsgázom, el kéne kezdeni arra is tanulni.
én örülnék bármilyen melónak, de errefelé nincs semmi...még az sem biztos, h a környéken kukoricacímerezés lesz :(
én tuti vállalnám
20/L
Szerintem akad más meló is.Nézz körül,és ha szerencséd van,akkor talán találsz olyan melót,ahol kapsz szabit,és mehetsz a barátoddal nyaralni.
Amíg ezt a melót nem fogadod el,addig van más ehetőséged is.
De azért azt leszűrtem,hogy szeretnél segíteni,de a barátodat sem hanyagolnád.A kettőt kellene össze egyeztetni.
Persze hogy bőven elég magamra
de a költőpénzt ne úgy vedd hogy na ebből én shoppingolok egész nyáron meg elpartyzom...
ha már keresek akkor kéne nyelvvizsgára. esetleg év közben bérletre
ez a havi 50 elég kevés lenne olyanokra amikre kéne ha már dolgozom
16:07 - igen, jól látod
ez lenne a legfőbb bajom :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!