Mit csináljak? Elfogadjam?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, főiskolás... Nyárra munkát kerestem. Anyám főleg azért szapul hogy "ne egész nyáron a seggedet vakard"
ez eddig oké is
következő:
heti 5 nap átlagosan, vagy egész nap vagy délután, mindkétszer éjjel 11re érnék haza
havi 75ezerért amiből 25ezer bejárásra menne el mert azt nem fizeti
ezenkivül szabadságot nem kapnék, ergo egy hetet sem tudnék lemenni barátommal nyaralni, de ez még semmi, egy közös szabadnapunk sem lenne
nem halunk éhen, nem kéne beszálnom a számlákba, nem veszik el a lakást a fejünk felől
csak épp legyen költőpénzem és hogy "ne egész nap a seggemet vakarjam" amit hozzáteszek nem igaz, mivel tanulok
köszi a válaszokat
2011. máj. 9. 15:53
11/14 napietus válasza:
keresgélj, aztán ha nincs job, fogadd el ezt. az én apám anno 3 nap alatt keresett annyit, mint én a nyári melóval egy hónapban, mégis minden nyáron kellett dolgoznom. ha ennyit nem tolerál a pasid, akkor úgyse ér sokat. mi lesz, ha majd mindketten rendesen, főállásban dolgoztok?
12/14 anonim válasza:
Nem úgy hangzik, mint ami megéri.
13/14 anonim válasza:
Ha csak heti 5 napot dolgoznál,akkor hétvégén nem tudtok találkozni a barátoddal? Hétközben pedig,ha nálatok tudna aludni,akkor a délelőttöket is együtt tudjátok tölteni,amikor épp nem kell dolgoznod.
14/14 A kérdező kommentje:
hétvégén ő dolgozik
keresgélek én de hát annyira nehéz találni :(
2011. máj. 10. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!