A barátom kitalálta, hogy menjünk el nyaralni a nyáron, nekem viszont most nem telik rá, amivel ő is tisztában van, így felajánlotta, hogy fizeti ő az egészet. Elfogadjam?
Még nagyon friss a kapcsolatunk (nem egész 1 hónap) és nem akarom kihasználni, ráadásul így is hallom, hogy a hátam mögött azon pusmognak, hogy a pénze miatt vagyok vele.
Az tény, hogy sokkal jobban keres nálam, de nekem erről fogalmam sem volt, mikor megismerkedtünk.
szia
A helyzet amint látom megegyezik az enyémmel.
Mi is kb egy hónapja voltunk együtt, mikor barátom elvitt nyaralni és mindent ő fizetett. Mivel ő már dolgozott, ragaszkodott hozzá hogy az iskolás barátnőjét elvigye. Elég sokat nyüstölt a dologgal mire beadtam a derekam de én is megkaptam pár embertől hogy csak a pénzért vagyok vele.
Kicsit kéresd magad, de menj bele ha nagyon szeretné, mert biztos azért ajánlotta fel mert megteheti és szeretne téged elvinni :)
Neki is örömet okoznál.
21L
háát attól is függ hogy mennyi az annyi.
ha elfogadod, akkor párszor fizesd a kajáját, vagy lepd meg ajándékkal a nyaralás során.:)
Szerintem menj el. Hisz felajánlotta. Felnőtt ember, az ő dolga, mire költi a pénzét. Ha a barátnője nyaralására, akkor az egy szép gesztus és biztos nagyon jó lesz. :)
Annyit tegyél, hogy igyekezz azért spórolni, hogy mikor ott leszel, néha te fizess az étteremben, vagy fagyizóban, strandbelépőt stb. hogy azért valamennyire kompenzálj. De ha jól keres és felajánlotta, kár lenne nem elfogadni. Azokkal meg ne törődj, akik kibeszélnek.
Te tudod, ez neked belefér -e, én saját pénzből se megyek egy egy hónapos kapcsolattal nyaralni. Az ő pénzéből pláne nem. De ez én vagyok.
Szerintem ha zavar (mert különben nem írtad volna ki a kérdést) akkor mondd meg neki, hogy menjetek szezonon kívül, addig a kapcsolat is idősebb lesz, meg pénzt is tudsz gyűjteni.
Szerintem fogadd el. Picit kéresd magad, hogy később mondhasd, hogy ő akarta az egészet, ha esetleg a szemedre veti, hogy ő állta, de úriember nem tesz ilyet, szóval reméljük, hogy ő se fog.
Neki az csak jó, ha elmehet veled nyaralni, szóval ne vedd el az örömét. Ha a pénz tényleg nem akadály neki, akkor te se akadj fenn rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!