Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felajánlotta a segítségét....

Felajánlotta a segítségét. Milyen önéletrajzot adjak neki?

Figyelt kérdés

Az egyik szomszéd mondta, hogy adjak neki egy önéletrajzot, és megkérdezi a munkahelyén hogy lenne-e rám szükség. Van egy nagyon szépen megírt önéletrajzom, de vannak benne hazugságok is, vagyis inkább nagyotmondások :D Tulajdonságok: terhelhetőség, precizitás, jó szervező készség, 10 ujjas gépelés vakon. Ezeket ismeretleneknek küldtem el, de szomszédom tudja milyen vagyok :D Kivegyem ezeket belőle? Csak mert akkor nagyon rövid lesz....

És még valami: nincs nyelvvizsgám, de tudok valamennyire németül. Beleírjam hogy társalgási szintű német tudás?

2011. jan. 8. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, vedd ki. Egyébként sem hiszem, hogy a 10 újjas gépelés vakon akkora előny lenne. Inkább legyen rövid az önéletrajzod,de valós tények,tulajdonságaid szerepeljenek benne.
2011. jan. 8. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nyugodtan cicomázd ki.

Ennél konkrétabban én sem tudom elmondani, hogy miért: [link]

2011. jan. 8. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:
A hazugsággal csak azt lehet elérni, hogy mikor kiderül, az ember arca elkezd égni!
2011. jan. 8. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:

ha nem írsz vakon, azt vedd ki, de a terhelhetőség, stb. maradhat.

Szerintem a szomszéd amúgy sem tarthat bénának, mert akkor nem vállalná, hogy beég veled a munkahelyén. Elvégre ő ajánl téged.

Ha csak annyi a "valamennyi" németből, hogy "ja-nein-bitte schön", akkor inkább azt írd, hogy alapszintű nyelvtudás, amit fokozatosan bővítesz.

2011. jan. 8. 20:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, már odaadtam neki dél körül...

A tulajdonságokat kiszedtem belőle, de a gépelést benne hagytam. Végülis tudok gépelni elég gyorsan 10 ujjal, csak nem teljesen vakon. Ez már csak részletkérdés :)

Meg úgy vagyok vele, hogy ha be tud tenni a munkahelyére, akkor gyakorlatilag kb mindegy mit írok bele, hiszen az számít, hogy protekcióval el tud helyezni. Na meg persze az iskolai végzettség számít.

2011. jan. 8. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!