Érettségivel rendelkező lány, aki beszél pár nyelvet alapfokon, hogyan írjon önéletrajzot? Sürgős!
Sejtettem, hogy nem az enyémre vagy kíváncsi, de tudod 7. osztályban megtanították elvileg, hogy az önéletrajz is lehet többféle, vagy összefüggő szöveget írsz, vagy pedig csak ilyen vázlatosat, ahol így vannak írva az adatok: név: Gipsz Jakab végzettség: építészmérnök, informatikai ismeretek: Microsoft word , nyelvtudás: francia, középfok.
Tehát felteszem még1szer a kérdést, milyen típusút szeretnél? Ha nem tudsz rá válaszolni nem tudok segíteni.
"akkor inkább a vázlatosat kérném, ha lehet" :DDDDD ezen mekkorát szakadtam :D
Kérdező, ritka intelligens lány lehetsz. Hogy kaptál úgy érettségit, ha egy egyszerű önéletrajzot nem tudsz megírni?
Google-> önéletrajz minta
Amúgy ilyet szerintem senkinek nem tanítanak általános iskolában, hogy hogyan írjon meg egy önéletrajzot. Ha mégis, akkor az vesse rám az első követ, aki mindenre tökéletesen emlékszik, amit megtanult.. Szóval ha most nekem kéne egy önéletrajzot írnom hirtelenjében, én is kétségbe lennék esve, egészen addig, amíg google-n nem nézek meg pár példát. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!